Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA VIJEST S POLJUDA

Stigla potvrda iz kluba: Perišić je potpisao za Hajduk!

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
19.01.2024.
u 14:09

Nakon mnogih mjeseci čekanja, navijači Hajduka konačno će moći računati na Ivana Perišića u borbi za naslov prvaka Hrvatske. Zaigrati bi mogao već u travnju, a Hajduk traži način da ga zadrži i u idućoj sezoni

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) na pragu je potpisivanja ugovora za Hajduk. Neslužbeno doznajemo kako je sve dogovoreno i samo preostaje da Perišić na ugovor stavi svoj potpis. Izgledno je da će Hajduk uskoro i službeno objaviti dolazak vatrenog na Poljud.

Također, prema neslužbenim informacijama, Hajduk je s engleskim velikanom dogovorio posudbu do lipnja ove godine s mogućnosti otkupa ugovora. Hajduk navodno već sada zna da Perišića želi zadržati u idućoj godini te planira to ispuniti. U klubu već traže rješenje za podmirivanje obaveza koje bi nastale.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
1/50

Hrvatski reprezentativac u Tottenhamu zarađuje čak 10.85 milijuna eura godišnje i jedan je od njihovih najplaćenijih igrača. Po svome dolasku u Hajduk odreći će se velikog dijela tih primanja, a ona će pasti na, i dalje pozamašnih, 200 tisuća eura godišnje. Procjena je da bi se na teren mogao vratiti sredinom travnja, to jest da će na raspolaganju biti tijekom posljednjih šest do osam kola prvenstva.

Perišićev odlazak iz Tottenhama očekivao se još tijekom prethodnog ljetnog prijelaznog roka. Engleski mediji pisali su kako po dolasku Angea Postecogloua u London za njega u svlačionici Spursa više nema mjesta. Ipak, Australac je sve iznenadio i odlučio da će Perišić biti važan dio igre njegove momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Planovi su se promijenili kada je na treningu Tottenhama teško ozlijedio prednje križne ligamente zbog čega je morao na operaciju koljena. Uslijedio je dug oporavak, a trener londonske momčadi nedavno je rekao kako na Perišića više ne računaju. To je konačno dalo nadu navijačima momčadi s Poljuda da će se obistiniti davno obećanje Ivanova povratka u klub njegovog djetinjstva.

Prema svemu sudeći, ova izvrsna sezona za Hajduk upravo je postala još bolja. Klub je prvi dio sezone završio na čelu prvenstvene ljestvice sa šest bodova ispred Rijeke i sedam ispred Dinama. Dakle, hrvatski navijači mogu očekivati još jednog velikog igrača koji će se uključiti u Hajdukovu borbu za povijesnu titulu.

VIDEO Perišić stiže u Hajduk: Sve je dogovoreno, čeka se samo potpis

Ključne riječi

Komentara 4

MA
majeltomoguce
14:45 19.01.2024.

Ne bi htio biti partybraker, ali ljudi kad se kaže Perišić imaju u glavi čovjeka koji je bio najbrži i najprodorniji igrač reprezentacije koja je bila 2. i 3. na svijetu! Međutim perišić koji dolazi u Hajduk je igrač koji ima 34 godine i strgane ligamente ... dakle čovjek vjerojatno neće niti zaigrati ove sezone, a druge sezone kad krene biti će maksimalno na 60-70% onog Perišiča sa počekta priče! Sjetite se samo kad se Kalinić vratio i što je napravio u Hajduku do sada!

BE
bendzola
17:25 19.01.2024.

"Povratak bi mogao biti u travnju, ali ne znam točno kada. Pratimo svaki korak, nećemo žuriti. Idem u Beograd, tamo sam 80 posto rehabilitacije napravio s doktorom Milutinovićem koji me prati." - stigne on do travnja i u Zvezdu otići...

Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:29 19.01.2024.

Kad potpiše javite nam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije