Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA VIJEST S POLJUDA
Povratak na članak

Stigla potvrda iz kluba: Perišić je potpisao za Hajduk!

Nakon mnogih mjeseci čekanja, navijači Hajduka konačno će moći računati na Ivana Perišića u borbi za naslov prvaka Hrvatske. Zaigrati bi mogao već u travnju, a Hajduk traži način da ga zadrži i u idućoj sezoni

Komentari 4

MA
majeltomoguce
14:45 19.01.2024.

Ne bi htio biti partybraker, ali ljudi kad se kaže Perišić imaju u glavi čovjeka koji je bio najbrži i najprodorniji igrač reprezentacije koja je bila 2. i 3. na svijetu! Međutim perišić koji dolazi u Hajduk je igrač koji ima 34 godine i strgane ligamente ... dakle čovjek vjerojatno neće niti zaigrati ove sezone, a druge sezone kad krene biti će maksimalno na 60-70% onog Perišiča sa počekta priče! Sjetite se samo kad se Kalinić vratio i što je napravio u Hajduku do sada!

VL
BE
bendzola
17:25 19.01.2024.

"Povratak bi mogao biti u travnju, ali ne znam točno kada. Pratimo svaki korak, nećemo žuriti. Idem u Beograd, tamo sam 80 posto rehabilitacije napravio s doktorom Milutinovićem koji me prati." - stigne on do travnja i u Zvezdu otići...

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:29 19.01.2024.

Kad potpiše javite nam!

VL
AN
AnimaTor
14:17 19.01.2024.

Ništa od Fritula ni sa Perišićem. Perišićev emocionalni potez ali slabi nogometni potez.Nazadovat će u Hajduku kao igrać.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.