Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL UZVRAĆA PREKO YOUTUBEA

Video: Pepe nije ni taknuo Alvesa!

'Real Madrid\'s Portuguese defender Pepe (R) receives a red card from referee Wolfgang Stark during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Sa
'DANI POZO'
28.04.2011.
u 18:10

Mourinho je, sugerira nova snimka, potpuno opravdano protestirao!

Real Madridu dojadilo je da im u svakoj utakmici protiv Barcelone jedan igrač bude isključen. Bilo pravedno ili ne, često je teško procijeniti, ali snimka koja se pojavila dan nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka amnestira Pepea.

Makar je njegov start na Daniju Alvesu izgledao brutalno, na kraju ispada da ga nije ni bilo. Ne treba ni podsjećati da je sudac Stark posegnuo za crvenim kartonom, utakmica se prelomila, Barci se otvorilo...

Izgleda da je Mourinho s razlogom prigovarao i da je Nijemac s razlogom proglažen najgorim djeliteljem pravde u Bundesligi.

Video pogledajte na ovom linku!

Komentara 17

DU
Deleted user
18:28 28.04.2011.

a da Alves nije izmaknuo nogu? puče ko zrela lubenica. Ovdje je jasna namjera da se faulira, i to grubo, nesportski. A to kaj je Alves pao a da nije bilo kontakta, da ja vidim onog koji bi nakon zamaha nogom na loptu, ostane na drugoj nozi, a onda u frci miče nogu da mu je ne strgaju

MA
Mamlaz
18:53 28.04.2011.

Drito kaj sam i ja htio reći. Rooney je jednom u Premiershipu dobio žuti nakon kaj je s leđa uklizao na Kranjčara jer, iako se Kranjčar izmaknuo, noga je mogla otići samo tako. Neka je Pepe fulao nogu i mrvu dirnuo loptu, da ovaj nije kao mačka maknuo nogu bi prošao kao Ramsey. Pa nek si Pepe idući put razmisli prije nego kaj čepovima uleti u takav start.

Avatar poljicanin
poljicanin
11:49 29.04.2011.

mateja23,kupi si nove naočale kada slijedeći put pratiš utakmicu Barcelone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije