Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što na umu...

VIDEO Ovo možete čuti samo u Srbiji: Gledatelji ostali šokirani izjavom komentatora!

Rade Bogdanović
Foto: Screenshot
28.11.2019.
u 10:31

Gledatelji srbijanske državne televizije dobili su prilično neočekivano viđenje zašto dortmundska Borussia igra loše

Rade Bogdanović, nekadašnji napadač Željezničara, madridskog Atletica i Werdera, ponovo je u srijedu navečer šokirao gledatelje Rediotelevizije Srbije.

Danas u ulozi stručnog komentatora, Bogdanović je mrtav-hladan javnosti objasnio da su za lošu formu dortmundske Borussije krivi tamnoputi igrači!

- Ne znam što bi se trebalo dogoditi da Borussia napravi neku prevagu u drugome poluvremenu. Realno, očekujem još dva, tri gola.

Njemačka je momčad ispala iz forme još u travnju prošle godine uoči završnice Bundeslige kada je trener odlučio igrati u zadnjoj lini s četiri crnca.

Tada je sve krenulo nizvodno i nije se oporavio do danas. On je već pečen i mislim da su njemu dani odbrojani - kazao je Bogdanović u poluvremenu utakmice između Barcelone i Borussije kluba pri rezultatu 2:0 za Blaugranu.

Istom prigodom se osvrnuo i na posrnulu zvijezdu Barcelone Ousmanea Dembéléa, pa je tako gledateljima objasnio da je uprava katalonskog kluba angažirala psihijatra čiji je zadatak bio pojasniti mladom Francuzu da noću ne smije gledati porniće.

Gledatelji su zadnji Bogdanovićev ispad okrenuli na šalu, pa su u u četvrak ujutro osvanuli i prvi takozvani memi.

 

Ključne riječi

Komentara 14

BL
bla3108
15:15 28.11.2019.

To nije nista. Za vrijeme SPa su njihovi strucnjaci u nekoj emisiji objasnjavali kako smo mi u finalu jer smo koristili vraca i crnu magiju.

Avatar Mi sami
Mi sami
15:55 28.11.2019.

Pašaluk

Avatar Foton
Foton
14:00 28.11.2019.

Pa ne znam bas, Sterling, Mane, Virgil, Rushford i jos bar stotinjak drugih crnih zvijezda mi se ne cine jako losim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije