Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA, NEMOGUĆE!

VIDEO Ovakav gol iz penala rijetko se viđa: Kad je vratar slavio, lopta se vratila...

Facebook/Screenshot
07.10.2021.
u 17:56

Svjedočili smo takvim pogocima na raznim stranama svijeta, ali eto ga prvi put i u hrvatskom nogometu!

Juniori porečkog Jadrana i pulskog Uljanika odigrali su polufinale Županijskog nogometnog kupa, a o finalistu su odlučivali jedanaesterci - o kojima će se još dugo pričati!

Ili, preciznije, još dugo će se pričati o onome koji je izveo Jadranov Andrej Grahovac i zabio ga na iznimno poseban način. Naime, pogodio je gredu, lopta je otišla visoko u zrak, a dok je vratar Uljanika slavio, ona je udarilo o tlo i odbila se u gol!

 

Time je Jadran osigurao nastavak raspucavanja jedanaesteraca i u osmoj seriji izborio finale. Koje se nikad ne bi dogodilo da je mladi vratar samo pola sekunde ranije pogledao iznad sebe i dočekao loptu.

Svjedočili smo takvim pogocima na raznim stranama svijeta, ali eto ga prvi put i u hrvatskom nogometu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije