Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MOŽE TO TAKO!'

VIDEO Direktor Crvene zvezde puca od ljubomore: Uhvatio se Dinama i Hrvata, evo što je rekao

Beograd: Po uzoru na brojne velikane i Crvena zvezda otvara stadion kao dio turističke ture
M.M.
07.10.2021.
u 10:20

"Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi slaviti odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale"

"Meni iz perspektive Crvene zvezde smeta što Dinamo proda igrače za 15.000.000 eura, a Zvezda za 5.000.000 eura. Imamo opravdanje jer su oni Europska unija i njihovi igrači nisu stranci, a naši jesu, a nisu toliko bolji od njihovih. Ali oni su viceprvaci svijeta, a mi ne možemo otići na Svjetsko prvenstvo", požalio se na direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u opširnom intervjuu za TV Pančevo.

Pričao je o stanju u srpskom nogometu koje mu se nikako ne sviđa. 

"Nisam zadovoljan srpskim nogometom. Mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspjeh. Mi slavimo odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su viceprvaci svijeta? Oni nikada nisu propustili veliko natjecanje. Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi slaviti odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale", žalio se, između ostalog, Terzić.

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

 

Komentara 28

Avatar acivij
acivij
11:51 07.10.2021.

Srpski nogometaši nisu nikada imali onaj pozitivni patriotski naboj kao što ga imaju hrvatski nogometaši! .................................................................. To je početak i kraj priče!

Avatar Car75
Car75
12:58 07.10.2021.

Što bi VL bez Srbije? Ako tema nije Vučić,ili Vulin, eto ti Zvezde?!

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
10:26 07.10.2021.

A šta češ, zato i imaju nadimak Kaučosi..Leže po kaučima i navijaju da Hrvatska ispadne u osmini ili četvrtfinalu...Nego, zašto se ne uspoređuje s Makedonijom , C.Gorom ili Bosnom? To je nekako bliže...BiH i Makedonija imaju iskustvo prolaska kvalifikacija, pa neka pitaju njih za dragocijena iskustva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije