Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA VELIKA BORBA

VIDEO Opasni protivnik prozvao Hrgovića! Najveći svjetski teškaši krenuli u lov na Hrvata

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/6
06.02.2024.
u 17:48

Hrgović se još nije oglasio s imenom, ali jedan od protivnika odlučio ga je prestići. "Hrgoviću, čujem da proizvaš razna imena, ali svoje čuo nisam. Jesi li spreman? Ja jesam", rekao je britanski teškaš

Prije nekoliko dana odgođena je borba za ujedinjenje svih teškaških pojaseva između Tysona Furyja i Oleksandra Usika. Dvojica prvaka trebala su se 17. veljače susresti u Saudijskoj Arabiji, no Britanac je tijekom treninga zaradio posjekotinu iznad oka zbog koje su Saudijci odlučili odgoditi meč.

Prva pretpostavka, prije no što je stigla odluka o odgodi, bila je da će umjesto Furyja u ring stupiti hrvatski boksač Filip Hrgović. Ovoga ljeta je u borbi protiv Demseyja McKeana osigurano naslov izvanrednog prvaka teške kategorije po IBF-u i obaveznog izazivača. Hrgović je titulu obranio protiv Marka Morija i traži veliku borbu.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
1/16

Hrgoviću je zatim stigla ponuda da se bori na još jednom velikom eventu. Riječ je o okršaju Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua 8. ožujka ove godine. Također, Hrvat ovoga puta ima listu od šest recentnih protivnika s kojima bi mogao stati među konope. Riječ je o Danielu Duboisu, Martinu Bakoleu, Franku Sanchezu, Jarrellu Milleru, Agitu Kabayelu i Jaredu Andersenu.

VEZANI ČLANCI:

Hrgović se još nije oglasio s imenom, ali jedan od protivnika odlučio ga je prestići. "Hrgoviću, čujem da prozivaš razna imena, ali svoje čuo nisam. Jesi li spreman? Ja jesam", rekao je 26-godišnji Daniel Dubois. Englez se 26. kolovoza borio protiv Usika za pojas. Ukrajinac je uvjerljivo pobijedio, a mlađi borac sada mora nizati recentne pobjede ako želi doći u razgovor za ponovni napad na Usikov pojas.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Komentara 1

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:33 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije