Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA NATJECANJE

VIDEO Neymar u boli i suzama dok ga dvojica drže. Težak oporavak brazilske zvijezde

Neymar
Foto: Screenshot
1/3
20.12.2023.
u 10:23

Koliko Neymar znači za nacionalnu momčad Brazila pokazuju tri poraza zaredom zbog kojih su pali na šesto mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Novosti stižu iz liječničke službe brazilske reprezentacije

Najveća brazilska nogometna zvijezda današnjice, Neymar (31), propustit će Copa Americu 2024. godine. Potvrda dolazi od liječnika brazilske nogometne reprezentacije Rodriga Lasmara.

"Još je rano, ali nema smisla preskakati korake oporavka i tako nepotrebno riskirati. Očekujemo da će Neymar biti spreman za početak sezone 2024. u Europi, što je u kolovozu", rekao je liječnik za Radio 98 FM. U međuvremenu pristižu snimke njegova oporavka nakon četverosatne operacije. Snimku možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Neymar
1/26

Slavni napadač ovoga je ljeta ostvario transfer iz PSG-a u saudijski Al-Hilal. Međutim, vrlo brzo teško se ozlijedio na utakmici svoje reprezentacije, a predviđeno trajanje oporavka minimalno je devet mjeseci. 

VEZANI ČLANCI:

Koliko Neymar znači nacionalnoj momčadi Brazila pokazuju tri poraza zaredom zbog kojih su pali na šesto mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Također, zbog njegova izostanka veći je pritisak na Viniciusa Juniora i Rodryga.

VIDEO Otkriveno koliko Saudijci nude Luki Modriću: Prošlog ljeta poslali su ponudu od 200 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije