Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNA PARTIJA

VIDEO Nevjerojatni Luka Dončić napravio neviđeni pothvat u NBA-u. Slovenac ispisao povijest košarke

NBA: Utah Jazz at Dallas Mavericks
Kevin Jairaj/REUTERS
07.12.2023.
u 08:24

Dončić je tako već na polovici utakmice uspio 60. put u karijeri imati triple-double učinak. Najnovijim je na vječnoj ljestvici preskočio jednog od najvećih, Larryja Birda.

Slovenac Luka Dončić je odigrao fenomenalan susret u pobjedi Dallasa protiv Utah Jazza rezultatom 147:97, postigao je 40 poena uz 11 asistencija i deset skokova dok je Kyrie Irving dodao 26 uz četiri asistencije i tri skoka. Slovenac je ispisao povijest NBA lige, on je naime na poluvremenu imao 29 poena te po 10 skokova i asistencija.

GALERIJA Giriček demantirao priću da su ga zlostavljali u NBA-u

NBA: Utah Jazz at Dallas Mavericks
1/7

Tako je postao prvi u povijesti NBA lige s takvim triple-doubleom već na poluvremenu. NBA na svim društvenim kanalima ističe taj čudesan pothvat slovenskog čuda. 

- Luka Dončić je službeno ostvario najefikasnije triple-double poluvrijeme u NBA povijesti - objavili su na društvenim mrežama iz NBA lige. 

VEZANI ČLANCI:

Naš najbolji igrač Bojan Bogdanović je postigao 22 poena uz sedam asistencija i četiri skoka u porazu Detroita od Memphisa (102:116). 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

GA
Gajger
09:21 07.12.2023.

Nabijanje osobne statistike ne čini ga Larry Birdom. Larry Bird je u prvih pet sezona u NBA osvojio dvije titule, dok Dončić u pet sezona ima jedno konferencijsko finale u kojima su ih Warriorsi dobro isprašili. Ovaj samo igra da bi obarao opskurne triple double rekorde koji će se sutra zaboraviti. Može se pridružiti Harlem Globetrottersima.

FR
frend1
09:20 07.12.2023.

Ono kad gubitnička momčad ubaci 100 koševa, a izgubi sa 50 razlike. Smijeh od igre...

PE
pejo2525
08:50 08.12.2023.

Molio bih da se o košarci nastavi pisati, kad se ponovno dopusti igrati obranu. Uveli obrambene 3 sekunde, zabranili hand checking, svaki drugi faul je flagrant ili tehnička... Sve u svemu, užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije