Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNI BATERIJE

VIDEO NBA zvijezda Luka Dončić odmara u Hrvatskoj i provodi se uz narodnjake

Bad Bunny Basket Instagram
16.05.2023.
u 10:13

Jedan od najboljih NBA igrača našao se u jednom noćnom klubu gdje se opuštao uz dobro poznate pjesme

Ponajbolji europski košarkaš Luka Dončić odlučio je predahnuti i odmoriti se od naporne NBA sezone pa je skoknuo do Hrvatske kako bi napunio baterije za iduću sezonu. Slovenski NBA superstar često voli doletjeti do Lijepe naše pa se tako u veljači tijekom pauze od All Star vikenda pohvalio kako je bio na Krku. 

Ovog puta se odlučio provesti u jednom noćnom klubu uz narodnjake, pa je tako izašao video na kojem mu pjevač uživo pjeva narodne hitove, a jedan od tih je i onaj od Saše Matića 'Nađi novu ljubav'. Dončić je bio oduševljen izvedbom te mu je na kraju zahvalio, a očigledno se jako dobro proveo u našoj zemlji. 

Prije povratka utakmicama u SAD-u, Luka će ovo ljeto nastupiti za Sloveniju na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Indoneziji, Japanu i na Filipinima u razdoblju 25. kolovoza do 10. rujna.

Podsjetimo, njegovi Dallas Mavericksi nisu uspjeli izboriti NBA doigravanje pa je ranije nego inače završio sezonu. 

Ključne riječi

Komentara 1

BS
Branko_S
18:45 16.05.2023.

Luka Dončić se odmara u Hrvatskoj - trebao bi biti pravilno sročen naslov na hrvatskome jeziku. Ovo je nažalost postala stalna formulacija a ne slučajna (osnovnoškolska) pogreška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije