Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDILO NA ŠUBIĆEVCU

VIDEO Navijači skinuli igrače Dinama "do gola": Evo kakvi su se vraćali u svlačionicu

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/15
15.05.2022.
u 22:07

Njihovi izrazi lica otkrivali su iznimnu radost. Kao što su i navijači bili radosni, posebno ako su se uz proslavu titule uspjeći domoći dresa, hlačica, kopački ili nekog drugog "rekvizita".

Kad je sudac Mario Zebec odsvirao kraj utakmice na Šubićevcu, navijači Dinama pohitali su na travnjak proslaviti sa svojim miljenicima pobjedu (2:0) koja je u Maksimir donijela 23. titulu prvaka. Pritom se nisu libili tražiti sve što je na njima, niti su se igrači libili ne dati im...

Rezime? Dinamovci su s travnjaka otišli samo u gaćama, ali njihovi izrazi lica otkrivali su iznimnu radost. Kao što su i navijači bili radosni, posebno ako su se uz proslavu titule uspjeći domoći dresa, hlačica, kopački ili nekog drugog "rekvizita".

Zaslužili su svi skupa biti u takvoj euforiji jer sezona je bila teška, za Dinamo u nekim trenucima poprilično neobećavajuća, no nakon svih peripetija, plavi su pokazali snagu i zasluženo osvojili titulu. Naime, najmanje su posrtali "po putu" i na taj način pokazali konkurenciji da su još uvijek vladari hrvatskog nogometa.

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske
1/15

Također, ono što je svima u ovim trenucima jasno jest činjenica da ako je ranjeni Dinamo ove sezone došao do titule, još su veće šanse da će i u sljedećoj. Prošlog ljeta otišle su brojne zvijezde, ovog ljeta otići će Mislav Oršić i eventualno Bruno Petković ili Luka Ivanušec, no stvorila se jedna nova generacija i lako je za zaključiti da će plavi iduće sezone biti jači nego što su bili ove.

Osim Hajduka, može li itko u Rijeci i Osijeku reći isto? Stoga, ovi osmjesi dok koračaju samo u gaćicama nisu prisutni isključivo zbog osvojene titule već i onoga što dolazi, onoga što je ostavljeno iza, tijekom jako teške jeseni zime...

>>> Pogledajte u kakvom "outfitu" su nogometaši Dinama napustili travnjak

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zakarija
22:21 15.05.2022.

Šta se tovari ne javljaju nešto mi čudno da ne zasjeda politbiro

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
00:23 16.05.2022.

Svi su se poskidali i slavlje je završilo sladostrasno u svlačionici.

DS
Duje@splitski
22:36 15.05.2022.

Zakarija, magarče, pa vidiš da si se javija i to prvi. Kako nisi, kad jesi, eto te, magarčino gadna ka i ovi jazavci na slici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije