Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANULO JE I NJEGA

VIDEO Navijači Cibalije 'zapalili' Nuštar za svoju legendu: Razlog će vas rasplakati

Facebook
29.10.2021.
u 11:25

Kasnije je bio i trener i skaut kluba iz Vinkulje, a u svojoj je karijeri zaigrao i za Dinamo i za Hajduk pa stoga govori: - Samo me nemojte pitati za koga navijam kada se igra derbi. To neka ostane moja tajna

Klub im je srozan na niske grane, ali njihova ljubav gori kao u najslavnijim danima nekadašnjeg vinkovačkog prvoligaša Cibalije. Navijačka skupina Ultras Vinkovci pokazali su što misle o svojim legendama. 

Jedna od njih zasigurno je i Mladen Bartolović koji trenutno igra najtežu utakmicu, onu životnu protiv bolesti.

- Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga - poručili su  Cibalijini navijači uz transparent 'Samo ozdravi nam ti, Mladene' i predivnu bakljadu.

Bartolović je objavio tu predivnu gestu i na svojim društvenim mrežama i time pokazao koliko mu to znači, baš kao što i on znači vinkovačkom klubu u kojemu je igrao i kao napadač donosio predivne trenutke tadašnjem prvoligašu. Kasnije je bio i trener i skaut kluba iz Vinkulje, a u svojoj je karijeri zaigrao i za Dinamo i za Hajduk pa stoga govori:

- Samo me nemojte pitati za koga navijam kada se igra derbi. To neka ostane moja tajna.

 

Komentara 1

Avatar Antidomoljub
Antidomoljub
11:36 29.10.2021.

Ima tamo kakav dobrovloljni vatrogasni odred da ih polije sa šmrkom da se ugase malo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije