Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI I SOCIOLOŠKI FENOMEN

Je li Šibenčanima Dinamo zbilja draži od Hajduka? Jedan povijesni događaj krije se iza rivalstva sa Splitom

24.10.2021.
u 17:47

U ekstenzivnoj reportaži za Večernji list legende Šibenika, Hajduka, Dinama, novinari, sociolozi i navijači demistificirali su uzroke 'stoljetnog' nogometnog ali i svakog drugog animoziteta između Splita i Šibenika zbog kojeg se nedavno javio i legendarni Mišo Kovač.

Komentara 27

Avatar horuk
horuk
18:02 24.10.2021.

Zar mora svakome Dalmatincu biti Hajduk najdrazi. Ja sam u 4toj generaciji Hajdukovac. Ali zadnjih godina mi Dinamo, Osijek, Rijeka i Sibenik daleko drazi. Hajduk igra prljavo, Torcida i NH se ponasaju nesportski i na najnizoj razini prljavo. Za takve nebi navijao da su 10x zaredom prvaci. Umjesto da uzmu domace decke makar bili prosjek oni uzimaju strance i opet su prosjek ali samo zbog pritiska Torcide. Fuj!

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
18:18 24.10.2021.

Koja je zapravo poruka svega? Da šibenčani kao dalmatinci moraju "nevoljeti" dinamo da ne koristim mišeljenu riječ.

GO
gogs
20:37 24.10.2021.

šibenik je izbačen u treću ligu jer nisu imali čime platiti igrače jer im hajduk nije uplatio odštetu za rukavinu,a hajduk naravno nije izbačen iz lige zbog neplaćanja duga šibeniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?