Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA OZLJEDA

VIDEO Motka mu se zabila u međunožje pa mu šivali testise: Strašno, ništa od djece!

Zac McWhorter
Foto: Instagram
1/4
21.02.2020.
u 21:54

Koliko znam, ništa se nije dogodilo loše s mojim testisima, samo ožiljak. Jednog dana ćemo saznati jesu li u funkciji ili ne - rekao je McWhorter

Mladi atletičar Zac McWhorter, koji skače s motkom i predstavlja Sveučilište Brigham Young  doživio je bolno i nesvakidašnje iskustvo za koje se nadamo da se neće nikome više ponoviti. 

Za vrijeme treninga preskakao je letvicu, a motka se podvukla ispod i dok je padao, zabila mu se u međunožje.

Muškarci će znati o koliko se bolnom udarcu radi, a i Zac je pao s bolnom grimasom na licu. Ipak, imao je sreće jer se u blizini našao njegov trener koji mu je otac, a inače radi kao urolog.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beautiful mountain view (@totalfolkboy) _________ ↟ Mountain Folk 📸 @zacmcwhorter ꤼ Location: #Utah #UnitedStates 🇺🇸 ↟ #mf_zacmcwhorter _________ ꤼ Selected by @switchbax ↟ #MTNfolk #ContentWithLess __________ ❂ Recommended Friends ❂ @moods_in_frame @eclectic_shotz @depths.of.earth @mobilefolk @creative_ace @earth_shotz @portraitmountain _____ . . . . #fullsend #barstoolsports #lifeofadventure #senditsaturday #senditsunday #creative_ace #depthsofearth #goneoutdoors #wildernesstones #earthoutdoors #lensbible #tentree #wildvisuals #justgonnasendit #roam247 #trekkingtoes #mountainadventures #polevault #polevaulting #polevaulter #byu #provo #utahisrad #trackandfield #wowutah

A post shared by Mountain Folk 🏔🧡🌲 (@mtn.folk) on

Odmah poslije nesreće otišli su u bolnicu, gdje je Zac 'zaradio' 18 šavova.

Komentari na društvenim mrežama su raznovrsni. I dok su se neki nasmijali, drugi su ipak izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje. 

- Strašno, njegova buduća djeca su ga upravo napustila - glasio je jedan od komentara. 

- Brate, nadam se da će sve biti u redu - poručio mu je jedan od komentatora.

- Koliko znam, ništa se nije dogodilo loše s mojim testisima, samo ožiljak. Jednog dana ćemo saznati jesu li u funkciji ili ne - rekao je McWhorter.

Inače, za Brigham Young nastupao je hrvatski košarkaški velikan Krešimir Ćosić

>>>> Pogledajte kamp hrvatske reprezentacije na EURU 2020. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije