Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

VIDEO Milan na prepunom San Siru slavio protiv Napolija

Champions League - Quarter Finals - First Leg - AC Milan v Napoli
Daniele Mascolo/REUTERS
12.04.2023.
u 23:18

U drugom susretu večeri, u okršaju talijanski velikana Milan je na San Siru porazio Napoli koji može žaliti za propušteni prilikama, posebno iz prvog poluvremena

U drugom dvoboju večeri Milan je na San Siru pred 74.742 gledatelja pobijedio Napoli sa 1-0 golom Ismaela Bennacera (40). Napoli je od 74. minute igrao bez isključenog Zamba Anguisse, a Ante Rebić je za domaći sastav igrao od 80. minute. 

U drugom susretu večeri, u okršaju talijanski velikana Milan je na San Siru porazio Napoli koji može žaliti za propušteni prilikama, posebno iz prvog poluvremena. Napoli je sjajno ušao u susret i gosti su u prvih 12 minuta imali tri sjajne prilike. Već u prvoj minuti je opasno zaprijetio Kviča Kvaratskhelija, ali je obrana klizećim startom blokirala njegov šut.

U trećoj minuti pucao je Zambo Anguissa, ali je Mike Maignan izvadio loptu ispod grede. U 12. minuti sjajno je pucao i Piotr Zielinski sa više od 20 metara, ali je Maignan još jednom odlično reagirao.

Prvu opasnost pred vratima gostiju vidjeli smo u 25. minuti kada je Rafael Leao pobjegao suparničkoj obrani i pucao, ali pored desne stative. Nastavak poluvremena donio je daleko bolju igru "Rossonera" koji su poveli u 40. minuti nakon brze kontre. Brahim Diaz je povukao loptu uposlivši Leaa, koji je na drugoj strani pronašao Bennacera, a ovaj iz trka sjajno opalio i pogodio za vodstvo Milana.

U posljednjim trenucima prvog dijela Milan je mogao i do drugog gola. Bennacer je izveo korner, a Simon Kjaer sjajno pucao glavom, no pogodio je okvir gola. Napoli je u drugom poluvremenu krenuo s novom serijom napada pokušavši izjednačiti, međutim nije uspio. Gosti su od 74. minute igrali s igračem manje nakon što je Zambo Anguissa u svega pet minuta sakupio dva žuta kartona.

Najbolju priliku u nastavku Napoli je imao u 87. minuti, Giovanni Di Lorenzo je pucao, ali je Maignan fantastično obranio. Pogodak možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
00:16 13.04.2023.

Sudac je cijelu utakmicu navlačio za Milam. Nesto kao danas u Koprivnici kada je Kolarić dosudio izmišljeni penal za Hajduk tako je ovaj sudac puštao prljavu igru Milana. Nije svirao barem 10 prekršaja u zoni udarca za Napoli a podjelio je igračima Napolija 4 žuta potpuno neopravdano. Eto ima loših sudaca i u ligi prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije