Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVAN POTEZ

VIDEO Majstorski pogodak povremenog 'vatrenog', nameće se izborniku Daliću

Primeira Liga - Benfica v Famalicao
RODRIGO ANTUNES/REUTERS
06.01.2024.
u 21:45

Povremeni reprezentativac Hrvatske je sjajno iskoristio ubačaj Kokcua te iz okreta petom matirao protivničkog vratara za konačan rezultat

Nogometaši Benfice su iznimno uspješno i uvjerljivo odradili gostovanje u 16. kolu portugalske Primeira lige, s 3-0 su svladali Aroucu.

Benfica je povela krajem prvog poluvremena kada je u 39. minuti za 1-0 pogodio Rafa Silva. Početkom drugog dijela već je bilo 2-0, a u 47. minuti domaću je mrežu naciljao turski nogometaš Orkun Kokcu.

VIDEO Ukrajinac otpisan iz Dinama. Već ima novi klub?

Sve je zaključio hrvatski napadač Petar Musa koji je u igru ušao u 72. minuti, a pogodak za konačnih 3-0 postigao je u 85. minuti. 

Povremeni reprezentativac Hrvatske je sjajno iskoristio ubačaj Kokcua te iz okreta petom matirao protivničkog vratara za konačan rezultat.

VEZANI ČLANCI:

Musa je time zabio peti prvenstveni pogodak ove sezone za Benficu, a nastavlja sjajno koristiti svoju minutažu budući da je ove sezone samo u pet navrata bio u početnoj postavi. Pogotak Petra Muse pogledajte OVDJE.

Napeto je na vrhu portugalske lige. Vodeći na ljestvici je i dalje Sporting koji ima 40 bodova. Druga Benfica sada ima 39, dok je treći Porto s 35 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije