Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRO MAJER

VIDEO Lovro Majer postao drugo najskuplje pojačanje Wolfsburga. Pogledajte kako je predstavljen

Wfl Wolfsburg Twitter
16.08.2023.
u 13:16

Lovro je postao drugo najskuplje pojačanje vukova u povijesti poslije Draxlera te ujedno šest najskuplji hrvatski nogometaš, bivši dinamovac dijeli šesto mjesto s Nikolom Vlašićem

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer i službeno je postao igrač njemačkog prvoligaša Wolfsburga, dobio je dres s brojem 19, a bundesligaš ga je predstavio na društvenim mrežama. Fabrizio Romano piše kako je Majer potpisao ugovor do ljeta 2028. godine uz 30 milijuna eura odštete plus 5 milijuna eura bonusa. 

- Nije tajna da Lovru već dugo imamo na listi. Kreativan, tehnički vješt igrač, dokazao je svoje kvalitete u Francuskoj u posljednje dvije godine. Također ima međunarodno iskustvo s Rennesom u Europskoj ligi i zagrebačkim Dinamom u Ligi prvaka. Tim smo više zadovoljni što smo sada pronašli rješenje i možemo ga dočekati ovdje u Wolfsburgu. S Lovrom ćemo u budućnosti biti još fleksibilniji u veznom redu, može se koristiti na sredini, ali također ima svoje prednosti izvana - izjavio je sportski direktor Wolfsburga, Sebastian Schindzielorz.

VEZANI ČLANCI:

Lovro je postao drugo najskuplje pojačanje vukova u povijesti nakon Juliana Draxlera te ujedno šest najskuplji hrvatski nogometaš, bivši dinamovac dijeli šesto mjesto s Nikolom Vlašićem. Vatreni odlazi iz Francuske poslije dvije godine te nakon devet golova i 16 asistencija u 79 utakmica, a u Wolfsburgu ga čekaju Niko Kovač i bivši suigrač Bartol Franjić. 

- Jako sam sretan što sam prešao u Wolfsburg i jedva čekam da konačno počnem. Jako se veselim radu s novim suigračima i trenerskim timom oko Nike Kovača. Želim pomoći momčadi, dati sve od sebe i dati svoj doprinos da ostvarimo naše ciljeve - rekao je Majer.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:40 16.08.2023.

Hvala Zdravko!

T2
Tomo_20
18:36 16.08.2023.

Majko mila u nista bolji klub otisao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije