Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO ROMANO

Potvrđen je transfer karijere Lovre Majera od 30 milijuna eura. Ovo su detalji velikog posla vatrenog

Wolverhampton Wanderers v Stade Rennais FC - Pre Season Friendly - Molineux Stadium
Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
15.08.2023.
u 16:12

Prošle godine europski mediji su pisali o interesu Atletico Madrida, PSG-a, Arsenala te ostalih velikana,ali ništa od toga nije očito bilo ozbiljno.

Najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano javio je kako je završen transfer Lovre Majera iz Rennes u njemačkog prvoligaša Wolfsburg kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač. Romano tvrdi kako je Lovro Majer novi igrač Wolfsburga, transfer je dogovoren kao i liječnički pregled, a zvijezda vatrenih stigla je u Njemačku.

Hrvatski reprezentativac u bundesligaša prelazi za 30 milijuna eura plus pet milijuna eura raznih dodatnih bonusa. Rennes će osim ove cifre zaraditi i 15 posto od budućeg transfera. Dinamo je prije dvije godine prodao Majera u Francusku za 12 milijuna eura, a čini se kako sada neće zaraditi ništa jer u ugovora nema cifra pri idućem transferu. 

VEZANI ČLANCI:

Prošle godine europski mediji su pisali o interesu Atletico Madrida, PSG-a, Arsenala te ostalih velikana,ali ništa od toga nije očito bilo ozbiljno. 

Kako bilo, ofenzivac Hrvatske karijeru će tako po svemu sudeći nastaviti u redovima 'vukova' pod palicom bivšeg izbornika. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
23:12 17.08.2023.

Otisao je tamo jer je Hrvat trener ali otisao je u klub koji je od prilike isto jak kao Rennes tako da nije nista uradio s tim transferom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije