Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NEREDI

VIDEO Livaković nestao nakon što su ga nokautirali i raskrvarili u kaosu. Turci se pitaju gdje je

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
18.03.2024.
u 07:18

Livakoviću se zbog svega morala ukazati pomoć na terenu, a dok je trčao prema svlačionici, jedan huligan ga je još i snažno udario šakom u glavu

Izbili su neredi na utakmici između Fenerbahčea i Trabzonspora. Situacija je izmakla kontroli u samoj završnici utakmici. U devetoj minuti sudačke nadoknade, Dominik Livaković, prvi vratar hrvatske reprezentacije, zatražio je pomoć nakon što ga je nepoznati predmet s tribina pogodio u glavu i raskrvario mu bradu.

GALERIJA Livakovića pogodili i raskrvarili mu glavu u Turskoj

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
1/10

Livakoviću se zbog svega morala ukazati pomoć na terenu, a dok je trčao prema svlačionici, jedan huligan ga je još i snažno udario šakom u glavu. Igrači Fenera dugo nakon utakmice zbog incidenata su ostali u svlačionici stadiona u Trabzonu, a na fotografijama i snimkama iz miks-zone može se primijetiti da nema našeg Livakovića.

 

 

Turski novinari su rekli: 'Vidimo sve igrače Fenerbahcea, ali ne i Livakovića. Opet ga nismo vidjeli. Gdje je on i zašto se Fener ne oglasi o tome?'

VEZANI ČLANCI:

Inače, Fenerbahče je na kraju slavio s 3:2 u kaotičnom derbiju te zadržao korak za vodećim Galatasarayem na ljestvici turske Superlige. Ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya objavio je da je pokrenuta istraga o događajima koji su se dogodili nakon utakmice.

– Odmah su pokrenute aktivnosti kako bi se identificirali gledatelji koji su ušli na teren nakon nogometne utakmice. Sport je prije svega sportski duh. Nasilje nije prihvatljivo na nogometnim igralištima. Javnost će biti obaviještena o razvoju događaja – poručio je ministar.

 

 

 

Komentara 3

TO
TomekZagreb
08:50 18.03.2024.

Ako je pametan, na putu nazad u civilizaciju.

RO
Romeo2249
09:19 18.03.2024.

Sjeti se oni koji su te nagovarali da odes u Tursku . Dali je taj gospodin igro u Turskoj nikada. Inace ga cijenim kao trenera i domoljuba,ali tu se nije trebo mijesat.

SN
Senf na kobasicama
09:05 18.03.2024.

vrati se u Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije