Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE LEGENDE

VIDEO Kukoč uveo Gasola u kuću slavnih: 'Bio si mi uzor i nadahnuo me da slijedim tvoj put'

NBA: Memphis Grizzlies at Los Angeles Lakers
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS
1/2
13.08.2023.
u 12:45

'Toni je bio sjajan igrač. Inspirirao je toliko mnogo europskih igrača', rekao je slavni Španjolac Pau Gasol. S Los Angeles Lakersima je osvojio dva naslova prvaka NBA-a, a s reprezentacijom čak tri europska i jedno svjetsko prvenstvo

Košarkaška kuća slavnih je u subotu navečer dobila novoga člana. Riječ je o Španjolcu Pau Gasolu kojeg je u kuću slavnih uveo Toni Kukoč. Kukoč je njen član dvije godine, a Španjolac je otkrio kako mu je upravo Hrvat bio najveći uzor tijekom djetinjstva, a posvetio mu je i nekoliko riječi na ceremoniji.

"Da ste mi rekli kad sam bio mlad i kad sam odrastao u malom gradu Llobregatu da ću jednog dana ne samo upoznati Tonija Kukoča nego da će me on uvoditi u Kuću slavnih, ne bih vam vjerovao. Ali evo nas, Toni. Toni je bio sjajan igrač. Inspirirao je toliko mnogo europskih igrača", rekao je Gasol.

GALERIJA Hrgović sjajnim nokautom pobjedio McKeana. Čeka ga borba za naslov

NBA: Memphis Grizzlies at Los Angeles Lakers
1/16

"Bio si mi uzor i nadahnuo si me da slijedim tvoj put", rekao je izravno Kukoču pa nastavio: "Kao dijete sam gledao NBA ligu i bio sam oduševljen Chicagom. Kao i svima, Jordan je bio apsolutna zvijezda, no gotovo jednako mi se sviđao Kukoč. Gledao sam ga i htio igrati baš kao i on."

VEZANI ČLANCI:

Španjolčevu karijeru su obilježili brojni trofeji i nagrade. Osvojio je dva naslova prvaka NBA s Los Angeles Lakersima, a s reprezentacijom tri europska i jedno svjetsko prvenstvo.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije