Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoko u ateni

VIDEO Kaos u Euroligi: Grčki navijači pogodili bocom liječnika Partizana

Screenshot / Sportklub
04.11.2022.
u 09:59

Obradović je bio trener Panathinaikosa od 1999. do 2012. godine. Momčad je odveo do pet euroligaških naslova, 11 titula u grčkom prvenstvu i sedam u grčkom kupu.

Partizan je na vrućem terenu u Ateni dobio Panathinaikos 91:89 u utakmici 6. kola Eurolige.

Na susretu je Partizanov trener Željko Obradović dočekan ovacijama domaćih navijača prije početka utakmice jer je legenda kluba, a Partizanov klupski liječnik Moma Jakovljević je stradao jer ga je pogodila boca koja je bačena s tribina.

Nešto više od tri minute prije kraja utakmice Kevin Punter pogodio je tricu za 88:78, a to kao da je bilo okidač navijačima Panathinaikosa koji su počeli divljati i bacati predmete prema parketu. Jedna od tih predmeta, prema tvrdnjama srpskih medija, bila je i boca kojom je Jakovljević pogođen. 

Susret je nakon toga prekinut, a video možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije