Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euroliga

Sjajni Mario Hezonja vodio Real do pobjede, Žižić odličan u porazu Efesa

Basketball Euroleague Championship - Panathinaikos vs Real Madrid
Stefanos Kyriazis / ipa-agency.net
03.11.2022.
u 23:04

Hrvatski reprezentativac odlično nastupa za madridski Real nakon što je prethodno nastupao za Unics i Panathinaikosa. Europski tereni mu puno bolje odgovaraju nego NBA.

Bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa je sa 25 koševa bio najbolji strijelac Real Madrida u pobjedi 83-77 na gostovanju u Milanu, gdje je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja sa 15 poena bio drugi strijelac pobjedničke momčadi.

Bayern je postao posljednja momčad koja je uspjela ostvariti pobjedu u novoj sezoni Eurolige, a pred svojim je navijačima svladao aktualnog prvaka Anadolu Efes sa 81-78. Kod gostiju je Ante Žižić za 16 minuta postigao 11 koševa.

Partizan je slavio sa 91-89 na gostovanju u Ateni kod Panathinaikosa, gdje je gostujući trener Željko Obradović ponovno dočekan ovacijama. Kevin Punter je za beogradsku momčad postigao 29 koševa.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvarila je Baskonia koja je kao domaćin svladala Maccabi sa 116-87. Domaće strijelce je sa 23 koša predvodio Markus Howard.

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije