Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAJTE RIMU

VIDEO Kajba i Mirilović smislili urnebesnu pjesmicu uoči Katara

Instagram
19.01.2021.
u 13:02

"I tako, navikli smo već na frontalne napade i 'pikanja' sa boka, al zato danas nastupaju kraljevi šoka!  Naravno da čvrsto vjerujemo u dečke, al' sport je nekad takav, nekad pogodiš stative, nekad prečke"

Hrvatska rukometna reprezentacija bori se za prvo mjesto u skupini C na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a na putu do tog mjesta im stoji uvijek neugodni Katar. Červar je u momčad pozvao i Marina Šegu umjesto Šunjića, Luka Cindrić već odavno je otputovao iz Egipta u Barcelonu, a Karačić još uvijek nije u pogonu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Duvnjak, Martinović, Štrlek i društvo dat će sve od sebe da još jednom svoju naciju učine ponosnom, a u to su sigurni i fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba te tehniko Zdravko Mirilović. 

Uoči ove utakmice Kajba je tradicionalno snimio novi video, a ovoga puta to je prava pjesmica u rimi koju prenosimo u cijelosti:

Evo jedno javljanje početkom tjedna, želja je naravno pobjeda prvog mjesta vrijedna. 

I tako, navikli smo već na frontalne napade i 'pikanja' sa boka, al zato danas nastupaju kraljevi šoka! 

Naravno da čvrsto vjerujemo u dečke, al' sport je nekad takav, nekad pogodiš stative, nekad prečke. 

Bitno je samo jedno, da damo od sebe sve i stignemo do nove pobjede. 

Dakle danas u 18 sati, RTL televizija. 'Fajterska' utakmica sa Katarom koja nam diže samopouzdanje. 

Zajedno s vama: Iznad svih – Hrvatska! 

 

Komentara 1

DZ
Dalmatinska.Zagora
19:41 19.01.2021.

Super!Rodoljubi ,nasi Vitezovi!!🐄😘⛹️‍♂️👑

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije