Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boksački spektakl

VIDEO Joshua je uništio Ngannoua i brutalno ga nokautirao. Onesvijestio se od zastrašujućeg udarca

Anthony Joshua v Francis Ngannou
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/7
09.03.2024.
u 08:02

Joshua je fantastičnim desnim krošeom nokautirao Ngannoua i poslao ga na spavanje, skoro se 'slomio na pola'.

Britanski boksač Anthony Joshua brutalnim nokautom je u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji. Čak tri puta u samo pet minuta obarao je Kamerunca na pod i odmah se moglo vidjeti kako će ovaj me završiti. Bivši dvostruki svjetski prvak teške kategorije lakše od očekivanog se obračunao s bivšim UFC prvakom.

Joshua je fantastičnim desnim krošeom nokautirao Ngannoua i poslao ga na spavanje, skoro se 'slomio na pola'.

- Dugo sam sumnjao u sebe. Ovo je teška igra, porazi nisu dobri, ali ja sam nakon njih pomogao novim borcima i pokazao im kako da se poboljšaju. Da sam i dalje stari AJ, ova borba bi bila čista snaga, ali sam ušao u ring i srušio ga bez da sam pretrpio ikakve ozljede. Učio sam ovu igru, gubio sam borbe jer sam se promijenio - izjavio je Joshua nakon meča. 

VEZANI ČLANCI:

Bivši svjetski teškaški prvak najavio je novi pohod na pojaseve i vjeruje kako će dobiti meč protiv pobjednika velikog okršaja Oleksandr Usik - Tyson Fury.

Ova najava svakako nije dobra za našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića koji je obavezni izazivač za Usikov IBF pojasa. Video nokauta možete pogledati OVDJE

Anthony Joshua v Francis Ngannou
1/7

 

Komentara 11

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
13:33 09.03.2024.

naseg ne bi mogao tako zato i bjeze od njega...

UU
Uuuu
09:55 09.03.2024.

Zamisli naslova:brutalno ga nokautirao. Onesvijestio se od zastrašujućeg udarca. Prvi puta čujem kad si nokautiran da se onesvijestiš!

Avatar rubinet
rubinet
10:01 09.03.2024.

"Brutalno ga nokautirao.". (Brutalno znači grubo ili nemilosrdno.) Dakle, može se nokautirati nježno i milosrdno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije