Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO JE

Mike Tyson ponovno u ringu: Borit će se sa slavnim Youtuberom, a prijenos će biti na Netflixu

Tyson Fury v Francis Ngannou - Press Conference
Ahmed Yosri/REUTERS
07.03.2024.
u 15:45

Mike Tyson u ringu nije bio od 2020. godine i borbe s Roy Jonesom. Paul pak u dosadašnjoj boksačkoj karijeri ima devet pobjeda

Legendarni Mike Tyson vraća se u ring. Kako je sam objavio, 20. srpnja će se na stadionu Dallas Cowboysa boriti protiv Youtubera Jakea Paula. Taj će meč izravno prenositi Netflix. Nekadašnji svjetski prvak u teškoj kategoriji čak je 30 godina stariji od Paula. Još uvijek se ne zna hoće li se borba voditi kao profesionalna ili samo kao egzibicijski događaj. 

"Jako se veselim ulasku u ring s Paulom. Dosta je napredovao u boksu posljednjih godina i vidjet ćemo što volja i ambicija dječaka može protiv iskustva i znanja GOAT-a", rekao je Tyson, a borbu je najavio i Paul.

"U svojoj drugoj profi borbi nokautirao sam Natea Robinsona na priredbi na kojoj se borio Tyson. Nevjerojatno je da ću se manje od četiri godine nakon toga boriti protiv Tysona. Sada ćemo vidjeti mogu li pobijediti boksačku ikonu. Cilj mi je postati svjetski prvak, a sada imam priliku dokazati se protiv najvećeg i najopakijeg svih vremena."

Mike Tyson u ringu nije bio od 2020. godine i borbe s Roy Jonesom. Paul pak u dosadašnjoj boksačkoj karijeri ima devet pobjeda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:59 07.03.2024.

Bezveze. zabava za morone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije