Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBI OGORČENI

VIDEO Jokić zaustavio promet pa plesao na cesti: 'Sramota. Nije išao na svjetsko, a sad tulumari'

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
27.08.2023.
u 15:11

Srpska je javnost i dalje ogorčena zbog Jokićevog odbijanja reprezentacije. To se dalo naslutiti u reakcijama na društvenim mrežama. Komentirali su kako ovakvo ponašanje prelazi granice i kako ga više ne bi trebalo niti zvati u nacionalnu momčad

Javnost Republike Srbije nedavno je odluka Nikole Jokića da preskoči Svjetsko prvenstvo u košarci kako bi se odmorio nakon naporne NBA sezone i dugačkog puta do osvajanja naslova s Denver Nuggetsima. Prije nekoliko dana viđen je na koncertu Cece, a nova snimka pokazuje ga u još jednoj eskapadi.

Najbolji srpski košarkaš odlučio je zaustaviti promet i plesati na cesti u društvu trubača. Nekoliko automobila je naišlo, stalo i čekalo u nadi da će se uskoro osloboditi prolaz. S mjesta su ga odveli prijatelji, a prolaznici su snimali.

VEZANI ČLANCI:

Srpska je javnost i dalje ogorčena zbog Jokićevog odbijanja reprezentacije. To se dalo naslutiti u komentarima. U jednom je sarkastično stajalo: "Proslavio je pobjedu Srbije nad Kinom". Drugi nisu bili osobito šaljivi. Komentirali su kako ovakvo ponašanje prelazi granice i kako ga više ne bi trebalo niti zvati u reprezentaciju. "Sram ga bilo. Nije išao na svjetsko prvenstvo, a sad tu tulumari", stoji u komentaru.

VIDEO Damir Mišković poručio: Neću doći u Dinamovu ložu, idem s Armadom na južnu tribinu!

Komentara 2

DU
Deleted user
16:07 27.08.2023.

Kako ona poslovica kaze: "Možeš čovjeka izvući iz sela, ali ne možeš selo izvući iz čovjeka."

T2
Tomo_20
17:37 27.08.2023.

Steta sto ga nitko nije udario!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije