Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Luka Dončić izvrsnom igrom Sloveniji osigurao pobjedu na početku turnira

FIBA World Cup 2023 - First Round - Group F - Slovenia v Venezuela
Foto: ISSEI KATO/REUTERS
1/3
26.08.2023.
u 17:05

Uvjerljivo je nastup na Svjetskom prvenstvu započela i reprezentacija Srbije koja je u Manili svladala izabranu vrstu Kine sa 105-63

Luka Dončić je ubacio 37 koševa te imao sedam skokova i šest asistencija u pobjedi slovenskih košarkaša 100-85 protiv Venezuele u utakmici 1. kola skupine F na Svjetskom prvenstvu, koja je odigrana u Okinawa Areni.

Uz Dončića, najzaslužniji za pobjedu Slovenije bili su Amerikanac Mike Tobey s 21 košem i pet skokova te Klemen Prepelič s 18 poena i šest skokova. U reprezentaciji Venezule najefikasniji je bio Garly Sojo sa 16 koševa. U prvoj utakmici te skupine Gruzija je s 85-60 svladala reprezentaciju Zelenortske Republike.

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

FIBA World Cup 2023 - First Round - Group F - Slovenia v Venezuela
1/25

Uvjerljivo je nastup na Svjetskom prvenstvu započela reprezentacija Srbije koja je u Manili svladala izabranu vrstu Kine sa 105-63. Po 14 koševa za Srbiju ubacili su Bogdan Bogdanović i Vanja Marinković, a 13 je postigao Dušan Ristić.

VEZANI ČLANCI:

Za kinesku reprezentaciju, koju vodi nekadašnji srpski izbornik Aleksandar Đorđević, Zhao Rui je postigao 17 poena. U prvoj utakmici skupine B Portoriko je u produžetku svladao Južni Sudan sa 101-96.

VIDEO Damir Mišković poručio: Neću doći u Dinamovu ložu, idem s Armadom na južnu tribinu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije