Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

VIDEO Hrvatska slavila nad Njemačkom! (2:1) Pogledajte sjajan gol mladog hajdukovca

Zagreb: Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP 2023 U-19, Hrvatska - Izrael
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
20.03.2024.
u 17:53

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti je u prvome kolu drugoga kruga kvalifikacija za U-19 Europsko nogometno prvenstvo svladala reprezentaciju Njemačke rezultatom 2:1. Prvi je pogodak zabio Branko Pavić, dok je konačan rezultat postavio Roko Brajković. Jedini pogodak za protivnike postigao je Ibrahim Maza

U prvome kolu kvalifikacija za Europsko U-19 nogometno prvenstvo, hrvatska reprezentacija do 19 godina svladala je vršnjake iz Njemačke rezultatom 2:1. Junak susreta u Varaždinu bio je hrvatski vratar Borna Buljan, čija je obrana penala u 89. minuti omogućila momčadi Siniše Oreščanina da zadrži vodstvo do kraja.

Pogodak koji je Hrvatskoj donio pobjedu postignut je u 41. minuti utakmice, a strijelac je bila mlada nada kluba s Poljuda, 18-godišnji Roko Brajković. Nakon ubačaja iz kornera, mladi hajdukovac je došao do lopte na udaljenosti od 20-ak metara od protivničkih vrata.

VIDEO 'Vatreni' na opuštenom turniru u Egiptu: Dalić uoči Eura želi riješiti još ove dileme

Sjajno je loptu zaustavio prsima pa snažno pucao ravno pod gredu njemačkog vratara Dennisa Seimana. Pogodak koji je Hrvatskoj donio tri boda možete pogledati OVDJE.

Naravno, pohvaliti treba i pogodak Branka Pavića u sedmoj minuti koji je reprezentaciju doveo u rano vodstvo. Za njemačko izjednačenje je zabio Ibrahim Maza u 32. minuti. Tragičar susreta bio je Dženan Pejčinović, čiji je udarac s bijele točke Buljan obranio.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je trenutno na drugome mjestu skupine. Prva je Turska zbog bolje gol razlike (pobijedili Rumunjsku rezultatom 2:0). Dvije momčadi će se susresti u subotu od 16.30. Utakmica se također igra u Varaždinu.

GALERIJA Svi dresovi vatrenih: Legendarne 'kockice' preplavile su svijet, po ovome smo najpoznatiji

Zagreb: Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP 2023 U-19, Hrvatska - Izrael
1/20

Komentara 3

BS
Berekin ST
18:01 20.03.2024.

Dzenan Pejcinovic i Ibrahim Maza... reprezentacija Njemacke???

BS
Blue_shirt
20:07 20.03.2024.

U naslovu hajdukovac, za one koji nisu procitali autor je osnazio i "sa poljuda" , i jos jednom hajdukovac. A sad realno rezultat je bio 2:1 , dakle jednako pobjednicki je i prvi i drugi gol, zar ne. Cisto logicki da nije Pavić zabio , ovaj "hajducki" nebi donio pobjedu. Eh da usput gdje igra strijelac prvog gola? To je u osnovi za reprezentaciju potpuno nebitno, ali ako navodis od kuda stizu golman i strijelac drugog a ne i prvog. Tko zna mozda on nema klub ?

Avatar Burviles
Burviles
18:17 20.03.2024.

nisam znal da je igral hajduk ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije