Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Ibizi

VIDEO Gađao McGregora šeširom, a on iznenađujuće reagirao

Instagram screenshot
19.07.2022.
u 16:42

Izgledalo je kao da mu ga je netko dobacio da ga Conor uhvati, međutim prema njegovoj reakciji moglo se zaključiti da nije bio oduševljen 'letećim šeširom'.

Bivši UFC-ov prvak i jedan od najkontroverznijih sportaša ikada Conor McGregor, posljednjih dana se provodi u Ibizi. Nismo ga gledali u kavezu dulje od godinu dana, a prema životu kakav vodi, čini se da ni nećemo uskoro.

Ponovno je privukao pažnju društvenih mreža kada je na jednom dnevnom 'partyju' netko bacio prema njemu crni šešir. Izgledalo je kao da mu ga je netko dobacio da ga Conor uhvati, međutim prema njegovoj reakciji moglo se zaključiti da nije bio oduševljen 'letećim šeširom'. 

Irac je prvo sarkastično podigao palac gore, a onda nogom zgazio šešir na podu ljutitio dobacujući nešto osobi koja je bacila šešir. 

Pratitelji poznate Instagram stranice koja prati novosti iz svijeta sporta Sportbible nisu bili oduševljeni njegovom reakcijom, već su ga u komentarima sarkastično ismijavali:

- Pazi da ne slomiš stopalo, prijatelju - napisao je jedan pratitelj.

- Da mu je netko dobacio paket kokaina vjerojatno bi bio sretniji - dodao je drugi.

S obzirom na što nas je McGregor navikao, bila je ovo jedna od njegovih mirnijih reakcija na neku vrstu provokacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije