Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NOGOMETAŠ

Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis: Otkriveno zašto, a i Georgina je zadovoljna

Cristiano Ronaldo
Instagram
19.07.2022.
u 09:26

Proširenje penisa povećava zadovoljstvo osobe koja prima botoks, kao i partnera. U ovom slučaju Georgine Rodriguez, Ronaldove partnerice

Cristiano Ronaldo je u 38. godini, a još uvijek ima zavidno tijelo. Iako se većina zasluga za tjelesnu građu može pripisati njegovoj prehrani, režimu vježbanja i sjajnoj genetici, odlasci "pod nož" također mu omogućuju da održi svoje mišiće zdravima i mladima.

Nije tajna da je Ronaldo obožavatelj estetskih operacija. Botoks je nedvojbeno Portugalčev najveći saveznik: iako je njegovo lice već prošlo nekoliko tretmana, to nije jedini dio njegova tijela koji je dobio injekciju botoksa.

Naime, Marca navodi da je Ronaldo ubrizgao botoks u intimne dijelove tijela, odnosno penis. Svrha ovoga postupka jest podebljati penis za jedan do tri centimetra. Ovaj tretman koriste pornoglumci, a postupak je reverzibilan i ne zahtijeva šavove.

Proširenje penisa povećava zadovoljstvo osobe koja prima botoks, kao i partnera. U ovom slučaju Georgine Rodriguez, Ronaldove partnerice.

>> Pogledajte i gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 20

DU
Deleted user
12:32 19.07.2022.

Pisati o spolovilu nekog tamo nogometaša, pače o bilo čijem, neprimjereno je za ozbiljne dnevne novine.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:48 19.07.2022.

Što će još izmisliti....?

AC
acer7
12:27 19.07.2022.

Zato jer ima malog. I kaj sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije