Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ CIGANA

VIDEO Fury zaprepastio priznanjem koliko piva dnevno ispije dok svijet čeka meč godine

FILE PHOTO: Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC Heavyweight Title
Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
12.03.2021.
u 12:55

Takozvani Kralj Cigana potom je otišao korak dalje i otkrio da bi za idućeg protivnika ipak mogao imati Deontaya Wildera, čovjeka s kojim je već odradio dva meča i kojem je preoteo WBC-ov pojas

Iako već praktički mjesecima slušamo da je gotovo sve dogovoreno, da je potvrda spektakularnoga okršaja Tysona Furyja i Anthonyja Joshue iza ugla, stvari su se, kao i vrlo često u boksu, zakomplicirale, prenosi portal Fightsite.

– Sve dok ne budem imao datum, borbu i brdo love u svom džepu, ta borba za mene jednostavno ne postoji. Postoji mnogo stvari koje mogu pokvariti planove, a da ljudi i ne znaju za njih. Ništa nije riješeno dok ne uđemo u ring, a tome, u ovome trenutku nismo ni blizu – izjavio je Fury u razgovoru za iFL TV.

– Mislim li da će se borba kad-tad dogoditi? Da, mislim da hoće. Mislim li da to uskoro slijedi? Ne – dodao je aktualni WBC-ov prvak i zaprepastio tvrdnjom da je prestao trenirati i da dnevno smaže do 12 krigli piva.

Takozvani Kralj Cigana potom je otišao korak dalje i otkrio da bi za idućeg protivnika ipak mogao imati Deontaya Wildera, čovjeka s kojim je već odradio dva meča i kojem je preoteo WBC-ov pojas.

– Ne otpisujte Wildera iz kombinacija, mogao bi on biti sljedeći na redu. Tko zna, možda bismo mogli imati trilogiju – poručio je Fury.

Ključne riječi

Komentara 10

FI
Fileki
13:19 12.03.2021.

Postoje cigani tak ko ovaj, a postoje i turski cigani- to se zove i srbi. To su oni crni, sa velikim kljukama i zmazani, kojima je stari turčin a stara ciganica

MA
Maloni
14:13 12.03.2021.

Lik je kralj, daleko najbolji teškaš u ovom trenutku. Usput je i zabavan, hedonist... ma najjači!!!!

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:56 12.03.2021.

😂🤣😂... 12 krigli piva dnevno! Bravo majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije