Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA STADIONU

VIDEO Englezi zgroženi navijačem Dinama: 'To je nacistički pozdrav, sramota!'

Navijač Dinama
Foto: Twitter/Screenshot
1/16
03.10.2019.
u 20:11

Na Twitteru se pojavio kratki video navijača Dinama na stadionu Etihad. Ispod snimke su se zaredali komentari zgroženih korisnika koji traže strogu kaznu za tog navijača

Etički i disciplinski odbor Europskog nogometnog saveza 17. listopada će raspravljati o kaznama za Dinamo i Manchester City zbog incidenata na tribinama stadiona Etihad tijekom dvoboja 2. kola Lige prvaka odigranog u utorak, u kojem je engleski prvak slavio sa 2:0. 

Disciplinski postupak protiv Manchester Cityja je pokrenut zbog bacanja predmeta na teren, dok se Dinamu na teret stavlja isti prekršaj te uništavanje imovine na stadionu od strane navijača.

Danas je ta vijest izašla u javnost, a nešto kasnije na Twitteru se pojavio kratki video navijača Dinama na stadionu Etihad. Ispod snimke su se zaredali komentari zgroženih korisnika koji traže strogu kaznu za tog navijača. 

- Nadam se da će Dinamo kazniti ovog nacista - glasio je jedan od komentara, a i ostali su se uključili. 

- Uefa neće ništa poduzeti po ovom pitanju - dodao je drugi, a Uefu je prozvao i drugi navijač.

- Znamo što bi se dogodilo da je ovo bilo na suprotnoj strani - smatra on. 

- Ovo je jako tužno. Sramota - zaključio je jedan od korisnika Twittera. 

Jedno je sigurno, kakva god reakcija Uefe bila, jasno je da predivnoj Dinamovoj europskoj priči ove jeseni ne trebaju mrlje poput ove. 

>>> Pogledajte kakva je bila atmosfera na Etihadu uoči utakmice

 

Komentara 72

IL
ilijan1a
21:05 03.10.2019.

Jbt. ne smiješ više ni dignuti ruku

JU
juma
21:01 03.10.2019.

To su obicne gluposti. Ovo nije nikakav nacisticki pozdrav, nego u ove izrezane 3 sekunde moze biti bilo sto, ovisno o tome sto zelite vidjeti.

Avatar speak_loud
speak_loud
21:11 03.10.2019.

Kupiš kvalitetan fotoaparat, odeš u Izrael i snimaš ljude koji podižu ruke u raznim prilikama, montiraš sliku i evo "nacista".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije