Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrice na Etihadu

VIDEO Navijači Cityja htjeli otkriti jesu li Boysi žestoki na turneji, pa redarima dali posla

Bad Blue Boys
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.10.2019.
u 13:25

Prema neslužbenim podacima u Manchesteru je bilo oko 1500 pripadnika BBB-a

Dinamovi navijači, njih oko tisuću i pol, održali su u utorak navečer kolegama iz Manchestera školicu iz navijanja. Jasno je to mogao čuti svatko tko je pratio prijenos, a priznali su to sutradan na portalima i engleski novinari.

Bad Blue Boyse su pohvalili na angažmanu, a kompliment su im dali i brojni Dinamovi igrači kada su kazali da su se tijekom susreta osjećali kao na Maksimiru.

Ipak, da Boyse ne prati bez razloga reputacija nezgodnih mladića, otkrila je i snimka objavljena na Facebook stranici Bad Blue Boys Pictures, pa smo tako naknadno doznali da su gosti iz Hrvatske bili raspoloženi i za bliski susret s domaćim navijačima nakon što je pala poneka provokacija.

Srećom, redarska je služba odlično odradila svoj posao, pa je sve ostalo na folklornom dobacivanju, uz nešto malo naguravanja... 

Koliko je barem javnosti poznato, novo gostovanje BBB-a na Otoku proteklo je bez većih problema, a takav bi ishod svakako voljeli i Talijani. Zadnja putovanja Boysa prema Bergamu i Milanu nisu baš najbolje prošla... 

Komentara 6

PN
premda_nije
14:53 03.10.2019.

Zato ovaj "optymist" sve zna što je bilo na stadionu, alu eto ne zna da su domaći navijači gađali Dinamove kovanicama.

BE
bepo69
17:49 04.10.2019.

Ajd nek nije Torcida opet kriva za nešto.

Avatar Optimyst
Optimyst
13:59 03.10.2019.

I ne samo da su održali "školicu iz navijanja" , nego i iz primitivizma. Ne pišete o tome da su počupali sjedalice na stadionu i da će zbog takvih njihovih gluposti vrlo vjerovatno Dinamo opet biti kažnjen ? Toliko o "navijačima" koji klubu samo stvaraju probleme gdje god se pojave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije