Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio nakon meča

VIDEO Đoković poručio Ivaniševiću i ostaku tima: 'Vi ste moja stijena. Hvala što ste me trpjeli'

French Open
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/4
11.06.2023.
u 19:33

"Žao mi je što si izgubio, znam da si se nadao drugačijem rezultatu, no igrao si dva uzastopna finala Roland Garrosa i jedan si od najkonzistentnijih i najkvalitetnijih igrača svijeta. Želim ti da osvojiš, ali kad igraš protiv nekog drugog, a ne mene", rekao je današnji pobjednik Novak Đoković svome protivniku Casperu Ruudu

Nakon povijesne pobjede kojom je osvojio svoj rekordni 23. Grand Slam naslov u meču protiv Caspera Ruuda, Novak Đoković se s trofejem u rukama obratio publici. "Hvala svima na posebnoj i nevjerojatnoj atmosferi. Ovo je najposebniji trofej moje karijere i moga života. Oduševljen sam što mogu s vama podijeliti ovaj poseban trenutak. Ovaj turnir mi puno znači i uvijek bio najteži za mene. Mnogo toga sam prošao na terenu i van njega. Ponosan sam i počašćen što sam ovdje. Puno vam hvala", rekao je Đoković.

Potom se obratio i svome današnjem protivniku. "Caspere hvala ti na lijepim riječima. Jedan si od najboljih momaka na turniru i svi te s razlogom cijene. Zaslužuješ puno poštovanja.

GALERIJA Đoković slavio novi Grand Slam naslov sa obitelji i Ivaniševićem

French Open
1/16

Žao mi je što si izgubio, znam da si se nadao drugačijem rezultatu, no igrao si dva uzastopna finala Roland Garrosa i jedan si od najkonzistentnijih i najkvalitetnijih igrača svijeta. Želim ti da osvojiš, ali kad igraš protiv nekog drugog, a ne mene", kazao je.

Obratio se i svojem timu i obitelji. "Protekli su dani bili izazovni i znate koliko zahtjevan mogu biti, hvala vam na strpljenju i podršci. Stvarno sam vas mučio ovih dana i stoga stvarno cijenim što ste moja potpora i što vjerujete u mene.", rekao je Đoković te se zahvalio organizatorima i gostima u gledalištu.

VEZANI ČLANCI:

"Zahvalio bih se Olivieru Giroudu, Zlatanu Ibrahimoviću, Kylianu Mbappéu i Tomu Bradyju, ispričavam se ako još nekoga nisam vidio na tribinama. Čast je što ste ovdje", rekao je pa dodao posebno za Zlatana Ibrahimovića: "Ibra, ti i ja se znamo već neko vrijeme, ti si mi drugar."

Nakon meča govorio je i s novinarima. "Sada je lako pričati, no vjerovao sam u svojoj srži da ću pobijediti. Vjerujem u stvaranje vlastite budućnosti", kazao je Đoković.

"Mislim da moram početi izjavu s Novakom. Srušio si još jedan rekord i ponovo ispisao povijest tenisa. Teško je opisati koliko si dobar i kolika si inspiracija svima diljem svijeta. Sretan sam jer ti prvi mogu čestitati. Tebi i tvom treneru Ivaniševiću. Hvala cijeloj mojoj ekipi i obitelji na podršci. Sretan sam jer sam bio u finalu Roland Garrosa i nadam se i sljedeće godine biti ovdje", rekao je Casper Ruud.

VIDEO Šutalo o Gvardiolu: 'Gvardiol ima sjajnu kvalitetu, ali koga nema, bez njega se može!'

Komentara 1

SL
slavenZadravec
21:27 11.06.2023.

Svaki narod bi bio ponosan da ima sportaša kao što je Novak Đoković. 23 do sada, .... adios Rafa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije