Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRAVO LES GARS'

VIDEO Dejan Lovren dobio direktan crveni karton pa objavio ispriku na društvenim mrežama

Match de Ligue 1 Uber Eats "Lyon - Lorient (3-3)" au Groupama Stadium
Frederic CHAMBERT
21.12.2023.
u 08:21

Sad su igrači Lyona konačno ušli u nešto bolji niz te s tri uzastopne pobjede po prvi put ove sezone napustili zonu ispadanja. Trenutno su na 15. mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 osvojenih bodova

Francuski velikan Lyon je u srijedu u susretu 17. kola francuske Ligue 1 na svojem terenu svladao Nantes s minimalnih 1:0, a pogodak za pobjedu postigao je kapetan domaće momčadi Alexandre Lacazette u 49. minuti susreta. 

Utakmicu su u zadnjoj liniji za francusku momčad počela oba hrvatska člana Lyona, Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car, a Lovren je u 82. minuti utakmice zaradio crveni karton. 

Nantes je u završnici utakmice pokušao stvoriti kontranapad, a Lovren je na centru džonom kopačke ušao u potkoljenicu Nantesovog Marcusa Coca, za što mu je nakon VAR provjere pokazan direktan crveni karton. Situaciju pogledajte OVDJE.

Bivši hrvatski reprezentativac nakon utakmice se oglasio na društvenim mrežama te se ispričao zbog crvenog kartona, unatoč kojem je njegova momčad pobijedila. 

- Tri boda i čista mreža. Jako važna pobjeda prije kratke stanke. Oprostite mi na crvenom kartonu. Bravo les gars - napisao je Lovren.

Kao što već vjerojatno i znate, Lyon je u ovu sezonu ušao katastrofalno te donedavno provodio vrijeme na samom dnu ljestvice francuske lige smijenivši već dva trenera. Sad su konačno ušli u nešto bolji niz te s tri uzastopne pobjede po prvi put ove sezone napustili zonu ispadanja. Trenutno su na 15. mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 osvojenih bodova.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije