Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

VIDEO Dečki kojima su Srbi izviždali himnu postali svjetski prvaci!

Facebook screenshot
18.09.2022.
u 08:27

Pažnju su privukli prije nekoliko dana kada ih je prije susreta s domaćinom publika u beogradskoj dvorani počastila zvižducima tijekom intoniranja hrvatske himne.

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu do 20 godina slavila je protiv Belgije 4:2 u posljednjem dvoboju Svjetskog prvenstva divizije II B u Beogradu i tako izborila promociju u viši rang.

Sistem natjecanja je takav da svatko igra sa svakim, a mladi hokejaši su zlato osigurali već ranijom pobjedom protiv Islanda 7:2 te su protiv Belgije samo potvrdili plasman u diviziju II A. Ranije su mladi hokejaši pobjeđivali Nizozemsku (4:2) i Srbiju (3:1), a u ovom susretu strijelci su bili Dimitrijević, Jurić, Bebek i Idžan.

Pažnju su privukli prije nekoliko dana kada ih je prije susreta s domaćinom publika u beogradskoj dvorani počastila zvižducima tijekom intoniranja hrvatske himne.

>> Pogledajte i video slavlja mladih hokejaša

Komentara 6

HR
hr76
08:46 18.09.2022.

Bravo dečki!

AV
avangero
09:11 18.09.2022.

A što reči o narodu koji svima ima nešto za reći koji je ratovao sa svim susjedima, nisu vredni spomena, a čestitke našim dečkima .

DE
Demigodessnixie
09:44 18.09.2022.

Bravo dico

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije