Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBE STOLAC

VIDEO Ovo još nismo vidjeli! Slavlje naših tenisača je glavni hit na internetu

Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
17.09.2022.
u 22:40

Naime, ako Švedska pobijedi 3:0 onda ne idemo dalje, a uz sve ostale varijante kao drugoplasirani prolazimo u završnicu.

Hrvatska teniska reprezentacija svladala je Argentinu s 3:0 u posljednjem kolu skupine u talijanskoj Bolonji te sada čekaju dvoboj Švedske i Italije koji odlučuje o tome idemo li na završni turnir u Malagu ili ne. Naime, ako Švedska pobijedi 3:0 onda ne idemo dalje, a uz sve ostale varijante kao drugoplasirani prolazimo u završnicu.

No hrvatski tenisači Borna Gojo, Borna Ćorić, Nikola Mektić i Mate Pavić, kao i cijela reprezentacija osvojili su srca publike svojim zajedništvom i specifičnim slavljem nakon svakog pobijeđenog meča.

Nakon poraza od Italije, naši dečki su shvatili da ne mogu bez Marina Čilića koji nije nastupio u ovoj fazi pa su odlučili isprintati njegovu sliku i zalijepili su ju na stolac koji stoji s ostatkom reprezentacije. Pravilo glasi: Pobjednik svakog meča mora poljubiti "Čilića" nakon što obavi protokol sa suparnikom i sucem.

Ovako izgleda taj stolac na kojem je "Marin".

 

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:38 18.09.2022.

Jedno im se mora priznati. Kao ekipa su sjajni. Nasmijani i borbeni.

MA
markecb
23:20 17.09.2022.

Legende :-)

Avatar Malithir
Malithir
07:30 18.09.2022.

Di si ti išo u školu jebem te nepismena.Jel se piše Bolonji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije