Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA

VIDEO Cro Cop: Neka me se Suzukawa čuva!

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
28.12.2012.
u 08:21

U istom zrakoplovu u Japan je s Cro Copom otputovao i Igor Jurković, koji nastupa na Gloryjevu Grand Slamu protiv Silve

Mirko Filipović otputovao je na svoju najdražu destinaciju, u Japan, gdje ga u Tokiju na Staru godinu očekuje japanski hrvač Shinichi Suzukawa (Fight Channel od 8 ujutro). Bit će mu to prva borba prema pravilima slobodne borbe od lanjskog poraza u UFC-u od Royja Nelsona.

– Pripremio sam se potpuno, nemam nikakvih ozljeda. U sjajnoj sam formi, osjećam se izvrsno, i psihički i fizički. Dapače, jedva čekam borbu – izjavio je Mirko na odlasku za naš borilački portal fightsite.hr.

Iako će se boriti na terenu svog protivnika Suzukawe (hrvački skor 279-232-22), nada se da će i on imati podršku.

– Ljudi me u Japanu cijene, vole i poštuju, to mi je drugi dom. Teško je predvidjeti kako ću ga pobijediti, mogu ga završiti polugom, gušenjem ili udarcima. Ima 130 kilograma, profesionalni je hrvač, radi salta s konopaca, izuzetno je snažan. Ali, spreman sam i ja, nek' me se čuva – dodaje Mirko. Japancu će to biti debi u slobodnoj borbi.

S njime je otputovao i Igor Jurković, koji se u Tokiju bori na prestižnom Gloryjevu Grand Slamu. Počinje s Andersonom Silvom, a za naslov u istoj večeri morao bi četiri puta pobijediti borce poput Schilta, Ghite, Bonjanskog...

Komentara 1

SP
Spectator
06:07 29.12.2012.

Mirko, sve dobro, ali ne reci hop prije nego skočiš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije