Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKOTRPNO RADI

VIDEO Cro Cop kao da se priprema za novi meč, pogledajte što radi na treningu!

Zagreb: Mladi tenisa? Borna ?ori? odradio trening s Mirkom Filipovi?em
Petar Glebov/PIXSELL
27.04.2022.
u 11:51

Prema viđenom, dojam je da bi Mirko bez problema ponovno mogao u ring i fascinira koliko brine o svom tijelu, bez obzira na sve.

Mirko "Cro Cop" Filipović zbog moždanog se udara 1. ožujka 2019. oprostio od aktivne borbe, ali nije prekinuo naporno trenirati, što nerijetko potvrđuje snimkama na svom Facebook profilu i pritom ostavlja bez teksta.

Prema viđenom, dojam je da bi Mirko bez problema ponovno mogao u ring i fascinira koliko brine o svom tijelu, bez obzira na sve. Nažalost, taj povratak, koliko god ga i on želio, nećemo vidjeti jer bio bi mu opasan po život.

- Imao sam disekciju vene, pukla je od mehaničkog podražaja. To nema veze s borbama, jednostavno vrat je bio preopterećen. Ja se sad moram boriti za život - posvjedočio je u Dnevniku Nove TV prije nešto više od tri godine Cro Cop te šokirao sve obožavatelje, ali i zaljubljenike u slobodnu borbu.

 

Kroz karijeru je najbolji hrvatski MMA borac u povijesti imao 52 borbe, od čega je pobijedio 38 puta, izgubio 11, imao dva neodlučena i jedan poništeni meč. Najbolje trenutke pamtimo iz vremena organizacije PRIDE, kad je Mirko bio u naponu snage.

Nažalost, MMA tad još uvijek nije bio ni blizu svog vrhunca, a kad se dogodila tranzicija prema UFC-u, bila je prenagla i pomalo šokantna za PRIDE legende. Ali, Mirkov "high-kick" lijevom nogom uvijek će biti upisan u povijest kao vjerojatno najrazorniji ikad viđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije