Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA LJUBAV

Mirko Filipović fotografijom 'srušio internet', iznenadit ćete se kada vidite tko je na njoj

Mirko Filipović
Marko Prpic/PIXSEL
24.04.2022.
u 21:51

Mirko je podijelio fotografiju s mamom s kojom je bio na kavi uz opis "mama❤️". Fotografija je za samo četiri sata skupila više od 25 tisuća lajkova.

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović na Facebooku je objavio fotografiju koja je izazvala veliku pozornost među njegovim pratiteljima.

Mirko je podijelio fotografiju s mamom s kojom je bio na kavi uz opis "mama❤️". Fotografija je za samo četiri sata skupila više od 25 tisuća lajkova.

A Cro Cop nerijetko objavljuje i fotografije svoje djece. Tako je nedavno podijelio fotografiju sina Ivana koja je također izazvala oduševljenje među njegovim pratiteljima.

"Cro Cop 2" kratko je tada napisao Mirko uz fotografiju.

Pratitelji su komentirali da Mirko i Ivan "sliče kao jaje jajetu", dok su drugi ustvrdili "genetika je čudo".

>> Pogledajte i kako je Ronaldo zahvalio navijačima Liverpoola


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:39 25.04.2022.

I? Gdje je ta slika?

MA
manaslu
07:53 25.04.2022.

Istina, nije se moglo pristupiti netu nekih 5 sati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije