Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI OTAC OBJAVIO

FOTO Možete li pogoditi čiji je ovo sin: Svi tvrde da sliče 'kao jaje jajetu'

17.04.2022.
u 11:03

Mirko svako malo zna razveseliti svoje obožavatelje Ivanovom fotografijom, a mnogi naglašavaju kako je jasno na koga je mladi Cro Cop

Legendarni Mirko Filipović Cro Cop (47) unatoč odlasku u mirovinu nije odustao od svojih napornih treninga, a već godinama je uz njega na istima i njegv sin Ivan. 

Mirko se, kao svaki ponosni otac, voli pohvaliti svojom djecom, a sin je doista njegova slika i prilika, što Cro Cop ne skriva. 

Tako svako malo zna razveseliti svoje obožavatelje Ivanovom fotografijom, a mnogi naglašavaju kako je jasno na koga je mladi Cro Cop.

"Cro Cop 2" kratko je napisao uz najnoviju fotografiju svoga sina Mirko.

>> Navijač Hajduka u deliriju:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar JRK
JRK
12:54 17.04.2022.

Isti Goran Vlaović! Filipović bi se trebao zapitati gdje mu je žena šarala 😏

BA
Bajs
22:14 17.04.2022.

Mirku bi bolje bilo da malog makne od ringa (osim rekreativno) i da ga s obzirom na vlastito iskustvo ranog moždanog udara radije usmjeri na neko konkretno obrazovanje.

MA
malitrn
13:16 17.04.2022.

Jaki ste, nema potrebe da se napuhavate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije