Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SJAJNOJ FORMI

VIDEO Cristiano Ronaldo "srušio internet": Tuširao se samo u gaćicama i prenosio to uživo

Instagram
02.03.2022.
u 23:24

Portugalac je cijelom svijetu odlučio pokazati u kakvoj je fizičkoj formi.

Cristiano Ronaldo (37) nije u nogometnoj formi za pamćenje, kao ni njegov Manchester United, ali što se tiče njegova fizičkog stanja - besprijekoran je.

Kako bi cijelom svijetu pokazao koliko je isklesan, odlučio je uživo na društvenim mrežama prikazati kako se tušira. A pritom ima samo gaćice.

 

Iako snimka traje svega 16 sekundi, u jednom ju je trenutku uživo pratilo oko 700.000 ljudi, što dovoljno govori o popularnosti najpraćenije osobe na Instagramu. Na kraju je obožavateljima poslao poljubac.

Naime, Ronaldo ima 408 milijuna pratitelja, a iza njega je s 314 milijuna Kylie Jenner, dok je treći Leo Messi s 309 milijuna.

Komentara 3

VI
vidum
07:41 03.03.2022.

Može li jadnije? Ako je i od njega, previše je.

LI
liliZG
14:39 08.03.2022.

glavno da je ronaldo pokazao gaćice, ... ljudi ginu, žene djeca starci u zbjegovima,.. al najvažnije da taj narcisoidni egoist objavljuje slike samog sebe u gaćicama.... neukusno? ili sam u krivu?

PO
pocrn
20:14 03.03.2022.

možda dobije drveni ballon d’or hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije