Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA DIŠE KAO JEDNO

VIDEO Rukometašice dočekalo divno iznenađenje, javili su se Modrić i Duvnjak!

Luka Modrić i Domagoj Duvnjak
Foto: Screenshot
1/6
18.12.2020.
u 16:20

Hrvatske rukometašice zadivile su čitavu Lijepu našu, svi su uz njih

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija imat će večeras podršku svih Hrvata, kako onih u Lijepoj našoj, tako i onih izvan nje.

Kako i ne bi, piše jednu od najljepših stranica u našoj sportskoj povijesti, i to na takav način da se djevojkama u svakom smislu svi možemo ponositi.

Uoči polufinalne utakmice protiv Francuske, podršku su im uz krasne riječi pružili i hrvatski sportski velikani, Luka Modrić i Domagoj Duvnjak:

- Bok cure, eto samo da vas pozdravim i čestitam vama i vašem stožeru, kao i svim ljudima koji su tamo uz vas, na velikom uspjehu koji ste postgle dosad, a za koji se nadam da može biti još veći nakon večerašnje utakmice.

- Ponosni smo na vas, uživajte u igri i dajte sve od sebe. Svi smo uz vas! Želim vam puno sreće - rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić, a na čije se riječi nadovezao i Domagoj Duvnjak.

- Budite ponosne na sve što ste učinile dosad, danas budite hrabre i odlučne. Sve što vam želim jest da ostanete tako nasmijane, pozitivne i vesele. Navijam svim srcem da ostvarite svoje snove.

Komentara 23

Avatar Tombstone
Tombstone
17:20 18.12.2020.

Svaka cast. Svi uz nase cure. Vec su pobijedile, nista vise ne treba. I ako postignu jos vise bit ce to samo jos jedan razlog vise za otici na prisavlje i cijeloj urednickoj bandi opaliti samarcinu...krivoustom par komada u pripetavanju.

TO
Tomi
17:50 18.12.2020.

Tako se to radi . Bravo

Avatar Joejordan
Joejordan
17:30 18.12.2020.

Ajmo cure možete vi to samo naprijed...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije