Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKI STRUČNJAK

VIDEO Burić se oprostio od Hajduka!? 'Bušili su me stalno, ovo nisam nigdje doživio'

Damir Burić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
13.12.2019.
u 14:40

– Ovo što sam doživio ovdje u šest mjeseci nisam doživio nigdje. Bio sam trener u Bundesligi, u Ligi prvaka. Ne znam kada ćete imati trenera da se s tim može pohvaliti – rekao je Burić na kraju, uoči (možda) posljednje utakmice na klupi Hajduka

Hajduk u nedjelju na Poljudu dočekuje Istru u sklopu posljednjeg kola jesenskog dijela HT Prve HNL

Očito je kako u splitskoj momčadi nešto ne štima, a na današnjoj konferenciji za medije trener Hajduka Damir Burić bio je otvoreniji nego inače. 

– Želimo pobijediti Istru koja je vrlo dobra momčad i koja se protiv Rijeke bila pokazala kao čak i opasnija momčad, stvorili su mnogo šansi. Radi o jednoj kvalitetnoj momčadi – rekao je Burić u uvodu. 

Brzo su se stvari prebacile na njegovu poziciju. Posljednjih tjedana se sve glasnije priča da bi mogao ''dobiti nogu''

– Ja sam profesionalac i kompletna koncentracija mi je na momčadi i radu. Ja se neću mijenjati te priče mi daju još više motivacije – kaže Burić kojeg su novinari upitali ostaje li i trener nakon utakmice u nedjelju. 

– To ste pitanje postavili krivoj osobi. Predsjednik Brbić se očitovao, ja sam to primio na znanje i to je to. Ja sam fokusiran na utakmicu s Istrom – otkrio je Burić koji je dodao, otkad je došao da ga – ''buše''.

– Ove sezone bilo je svega, ja sam vidio od prvog trenutka da je bila neka destrukcija u svemu. Ja mogu reći, otkad sam došao da nisam dobio pravu šansu. Odmah su krenule kritike i "bušenje", ali vidjeli ste momčad koja se borila za vrh. Ali opet je bila destrukcija. To je ovdje normalno, ja sam to prihvatio. Ne bih ulazio u detalje. Vi to jako dobro znate, vi ste puno bolje upoznati s tim – rekao je Burić na pitanje novinara o tome tko ga ''buši''. 

– Ja sam imao dvije molbe kada sam dolazio. Htio sam da mi klub nađe napadača i da odradim pripreme. Ni jedno ni drugo nisam dobio, ali nastavili smo i dalje raditi s problemima na koje smo nailazili. Kreirali smo bezbroj šansi, ali nismo imali pravog napadača, kao što imaju druge momčadi. Mi smo momčad u stvaranju. Izbacili smo Ljubića, Juranović je postao reprezentativac, Ismajli je postao najbolji branič Albanije, Simić je postao reprezentativac... – kaže Burić.

– Ovo što sam doživio ovdje u šest mjeseci, nisam doživio nigdje. Bio sam trener u Bundesligi, u Ligi prvaka. Ne znam kada ćete imati trenera da se s tim može pohvaliti – rekao je Burić na kraju, uoči (možda) posljednje utakmice na klupi Hajduka. 

>>> Pogledajte komentar novinara VL-a Tomislava Dasovića i Roberta Junacija nakon poraza Dinama

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

CE
cenzura
15:15 13.12.2019.

Žalosno je sve ovo što se događa s Hajdukom! Iako sam dinamovac volio bi jak Hajduk da se imamo s kime boriti a ne ovako da prvenstvo završava na pola sezone. Dinamo može već sad raspustiti prvu ekipu jer do kraja juniori mogu završiti prvenstvo.

DU
Deleted user
15:57 13.12.2019.

I treba otici, Jer Hajduk ima superkvalitetne igrace i jedan kvalitetan trener bi nam donio titulu svaku godinu a ne da cekamo 15 godina i vise??? Ma moj Hajduk bi trebao biti prvak u Champions League i Caktas bi trebaoo biti bolji strjelac od Messija i Ronalda i .....joj gdje sam?....krevet?...aaaa sada mi je jasno. Ja sam samo sanjao. ...

OV
Ovozemaljski
15:12 13.12.2019.

Hajduk sa ovakvim ustrojem neće još dugo izdržati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije