Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKA LIGA PRVAKA

VIDEO Brozović se posvađao sa sucem nakon što je dosudio penal. Suigrači ga odvlačili

Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Croatia
Foto: John Sibley/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.11.2023.
u 23:47

U padu je rukom zaustavio udarac igrača Al Duhaila prema golu, a domaćinu je dosuđen penal premda je Brozovićeva ruka dodirivala travnjak. Hrvatski reprezentativac nije se slagao s odlukom pa je reagirao prosvjedovanjem, no zaradio je tek žuti karton

Saudijski klub Al Nassr, u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, korak je do plasmana u osminu finala azijske Lige prvaka nakon što je u susretu 4. kola skupine E upisao i četvrtu pobjedu. Al Nassr je na gostovanju pobijedio katarski Al Duhail sa 3-2 i sada vodi na ljestvici skupine s maksimalnih 12 bodova, pet više od drugoplasiranog iranskog Persepolisa.

Plasman u osminu finala osigurat pobjednici deset skupina, te po još tri drugoplasirane ekipe iz zapadne i istočne regije. Junak susreta bio je brazilski napadač Anderson Talisca koji je zabio sva tri gola za goste (27, 37, 65), dok je za katarski klub dvostruki strijelac bio Philippe Coutinho (8, 80-11m).

GALERIJA Žestoka borba na San Siru: Milan preokretom svladao PSG i ponovo otvorio skupinu F

Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Croatia
1/23

Za saudijski klub je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, dok je Cristiano Ronaldo dobio poštedu. Jedna zanimljiva sitaucija susreta vezana je upravo za Brozovića. U padu je rukom zaustavio udarac igrača Al Duhaila prema golu, a domaćinu je dosuđen penal premda je Brozovićeva ruka dodirivala travnjak. Hrvatski reprezentativac nije se slagao s odlukom pa je reagirao širenjem ruku prema sucu, a podržali su ga i suigrači. Zbog toga je zaradio i žuti karton.

Snimku događaja možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Jedini klub koji je do sada osigurao prolaz je Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je na gostovanju pobijedio saudijsku Al Feihu sa 3-2. Dva gola zabio je Kodjo Laba (29, 40), a među strijelce se upisao i Soufiane Rahimi (64). Za domaći sastav golove su zabili Anthony Nwakaeme (53) i Al Qaydhi (90+6). Al Ain dva kola prije kraja kvalifikacija ima nedostižnih osam bodova više od uzbekistanskog Pakhtakora i osigurao je "jedinicu".

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije