Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Neymar na štakama stigao na operaciju: Saudijci mogu samo 'plakati' nad uloženim milijunima

Saudi Pro League - Al Hilal celebrate Saudi 93rd national day
Foto: Handout/REUTERS
1/5
01.11.2023.
u 23:03

Nedostupnost napadača kojeg je nedavno angažirao saudijski klub Al-Hilal nije precizirana, ali u pravilu su potrebni dugi mjeseci rehabilitacije za ponovno igranje nakon takve ozljede

Neymar će u četvrtak biti podvrgnut operaciji u Belo Horizonteu u Brazilu, dva tjedna nakon teške ozljede koljena, objavila je Brazilska nogometna federacija u priopćenju za javnost u srijedu.

"Tim doktora Rodriga Lasmara, glavnog liječnika muške selekcije Brazila, bit će odgovoran za operaciju u bolnici Mater Dei u Belo Horizonteu", rekao je CBF.

GALERIJA 'Benzemanija' zahvatila Saudijsku Arabiju: Za predstavljanje prodan nevjerojatan broj ulaznica

Saudi Pro League - Al Hilal celebrate Saudi 93rd national day
1/13

Brazilski broj 10 je 17. listopada doživio rupturu prednjih križnih ligamenata i meniskusa lijevog koljena tijekom poraza od Urugvaja u Montevideu (2-0) u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Teren je napustio u suzama i na nosilima.

VEZANI ČLANCI:

Nedostupnost napadača kojeg je nedavno angažirao saudijski klub Al-Hilal nije precizirana, ali u pravilu su potrebni dugi mjeseci rehabilitacije za ponovno igranje nakon takve ozljede.

Video koji kruži brazilskim medijima prikazuje 31-godišnjeg Neymara kako stiže u zračnu luku Belo Horizonte u srijedu, hodajući na štakama. Neymara je već operirao doktor Lasmar u istoj bolnici 2018. godine, nakon teške ozljede stopala s Paris SG-om.

VIDEO Brozović i Ronaldo imaju kraljevski tretman: Uživaju u odmoru dok se suigrači znoje u Portugalu

Komentara 2

T2
Tomo_20
08:38 02.11.2023.

Sami su krivi neka i dalje bacaju u prazno!!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:32 01.11.2023.

uzimaju brdo love,a ovi im pljeskaju!hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije