Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KIKS

VIDEO Blamaža u finalu FA kupa: Princ William crvenio se od srama zbog ogromnog propusta

Manchester City v Manchester United - The FA Cup - Final - Wembley Stadium
Foto: Gary Oakley
1/8
03.06.2023.
u 21:28

Nogometaši Manchester Citya pobjednici su FA kupa za ovu sezonu, ali prilikom dodjele medalje dogodio se ozbiljan gaf

Igrači Manchester Cityja pobjednici su 142. izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa, oni su u finalu igranom na Wembleyu svladali gradskog rivala Manchester United sa 2-1 (1-1). Junak plavog dijela Manchestera postao je kapetan Cityja Ilkay Gundogan koji je psotigao oba pogotka za svoju momčad, dok je strijelac za United također bio kapetan momčadi Bruno Fernandes.

Međutim, jedna situacija privukla je pozornost britanske i svjetske javnosti, a dogodila se prilikom dodjele medalja osvajačima ovogodišnjeg kupa.  Medalje je nakon meča igračima Cityja uručio princ William, ali upravo u trenutku kad ih je trebao uručiti junaku Gundoganu i Kevinu De Bruyneu, dogodila se neviđena blamaža organizatora zbog koje se budući kralj crvenio od sramote.

Kada su dvojica nogometaša Citya došli po svoja priznanja, princ Willam je shvatio da više nema medalja Bilo mu je vidljivo neugodno i morao je igračima Cityja objasniti što se dogodilo. Obećao im je da će pobrinuti da što prije dobiju zaslužena odličja, a kada su se ponovno vratili na teren, De Bruyne je slavio s medaljom oko vrata, ali njemački veznjak je još nije dobio. 

VEZANI ČLANCI:

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije