Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO CHURLINOV

Član engleskog prvoligaša završio u beogradskoj bolnici zbog teške bolesti. Stigle su loše vijesti

Burnley v Fleetwood Town - The FA Cup - Fifth Round - Turf Moor
Gary Oakley
02.06.2023.
u 11:21

Sjevernomakedonski reprezentativac je zbog zdravstvenih problema smješten u bolnicu, sumnja se na sepsu

Darko Churlinov, nogometaš engleskog Burnleya i reprezentativac Sjeverne Makedonije, nije se našao na posljednjem popisu reprezentacije za nadolazeće okršaje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.  Ta odluka iznenadila je mnoge nogometne navijače u Sjevernoj Makedoniji, sve dok nije stiglo objašnjenje.

- Churlinov je u bolnici u Beogradu. Za sada nemamo jasnu sliku cijele situacije. Znamo da ima trovanje krvi, odnosno sepsu, samo ne znamo da li je to posljedica problema sa zubima ili anestezijom - poručio je makedonski izbornik Blagoja Milevski.

GALERIJA Srebrni Šapina: Sve medalje posvećujem ocu, a ova je za mog tetka

Burnley v Fleetwood Town - The FA Cup - Fifth Round - Turf Moor
1/7

Churlinov je tijekom prošle sezone odigrao 13 utakmica za engleski klub Burnley koji je izborio plasman u Premier ligu. Prethodno je u karijeri nastupao za njemačke klubove Schalke i Stuttgart.

VEZANI ČLANCI:

Makedonija je na otvaranju kvalifikacija ostvarila jednu pobjedu protiv slabašne Malte, a u grupi je još sa Engleskom, Italijom i Ukrajinom. Churlinov ima 22 godine i igra na poziciji napadača, a prošao je i mlađe selekcije Sjeverne Makedonije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije