Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak iz Maksimira

VIDEO Bjelica prokomentirao odnos s Mamićem, ljuti li se što mu je javno objavio plaću

Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/16
16.04.2020.
u 14:45

- Iznos koji je Dinamo ponudio nije bio ono što smo očekivali, nadali smo se drugačijoj komunikaciji. A da su igrači uvijek pomagali, pomagali su, trebam li to uopće napominjati? Bili su aktivni i u ovoj situaciji - naglasio je Bjelica

Nenad Bjelica više nije trener Dinama. Očekivan je to ishod sastanka održanog u četvrtak, a Osječanin je nakon tri provedena sata u Makismiru pristao na sporazumni raskid ugovora.

Ispred novinara nije izašao ogorčen, kazao je tek kratko da ne zna tko će ga naslijediti na klupi, a za rastanak je, citiramo ga, okrivio grešku u komunikacijskom kanalu. 

- Nisam više trener Dinama, sporazumno smo raskinuli ugovor na obostrano zadovoljstvo. Zahvalio bih se svima u Dinamu, bio je to korektan raskid, a u ovom trenutku bih najviše zahvalio igračima, stručnom stožeru, liječnicima, navijačima. 

Odlazim iz kluba, a da se nisam ni s kim ni posvađao. Branio sam svoje određene odluke. Normalno da je teško, možda je moglo i drugačije završiti, ali dobro. Dinamu i budućem treneru želim sve najbolje - kazao je dosadašnji strateg Modrih i prokomentirao situaciju koja je dovela do sukoba:

- Iznos koji je Dinamo ponudio nije bio ono što smo očekivali, nadali smo se drugačijoj komunikaciji, načinu, tajmingu. A da su igrači uvijek pomagali, pomagali su, trebam li to uopće napominjati? Bili su humanitarno aktivni i u ovoj situaciji - naglasio je Bjelica i na kraju istaknuo:

- Sa Zdravkom Mamićem se nisam posvađao, čitavo ovo vrijeme mi je zapravo bio podrška. A to što je objavio javno moju plaću, ma više to nije ni važno. Cjelokupna situacija vezena uz koronavirus dovela je do loše komunikacije. Pamtim samo lijepe dane - zaključio je Osječanin.

O uvjetima raskida, dakako, nije htio javno.

Komentara 30

KR
kruti140
15:17 16.04.2020.

'novinari' =CRVI

SP
Split71
15:10 16.04.2020.

Sa Zdravkom Mamićem se nisam posvađao, čitavo ovo vrijeme mi je zapravo bio podrška!! E sad virovat Bjelici ili ovimi crvima zadnjih 5 dana??

FR
frabac
15:48 16.04.2020.

Hvala gospodinu Bjelici , bit će opet prilike , sretno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije