Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLIJADA NA SJEVERU

VIDEO Bizaran rezultat u Premier ligi. Momčad hrvatskog vratara primila pet golova u prvom poluvremenu

Sheffield United v Arsenal - Premier League - Bramall Lane
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/6
04.03.2024.
u 23:09

Sheffield United je trenutno uvjerljivo na dnu prvenstvene ljestvice Premier lige s tek 13 bodova. Jednako ima i Burnley. Treća momčad u zoni ispadanja je Luton Town s 20 bodova. Četiri boda više ima posljednja za sada sigurna momčad, Nottingham Forest

Arsenal i Sheffield United igrali utakmicu 27. kola Premier lige. Na vratima klub iz Yorkshirea je hrvatski golman Ivo Grbić. Rezultat na poluvremenu je bio doista bizaran za susret na ovoj razini. Naime, londonska momčad je u prvome dijelu poslala četiri lopte u Grbićevu mrežu, a autogolom im se pridružio i jedan od domaćih igrača.

Niz pogodaka započeo je Martin Odegaard već u petoj minuti susreta. U 13. minuti dogodio se autogol Jaydena Boglea. Gabriel Martinelli je svega dvije minute kasnije podignuo na 3:0. Uz njih, u strijelce su se upisali Kai Havertz i Declan Rice. U drugom su dijelu usporili, ali Benjamin White nije propustio zabiti za konačnih 6:0.

GALERIJA Dinamo srušio Rijeku u nevjerojatnoj završnici derbija. Brodić zabio za velika tri boda plavih (1:0)

Sheffield United v Arsenal - Premier League - Bramall Lane
1/15

Hrvatski je vratar ove zime u engleski klub došao iz Atleticom Madrida za dva i pol milijuna eura. Već je u drugoj utakmici imao nesreću da je pretrpio potres mozga i morao propustiti nekoliko utakmica.

VEZANI ČLANCI:

Sheffield United je trenutno uvjerljivo na dnu prvenstvene ljestvice Premier lige s tek 13 bodova. Jednako ima i Burnley. Treća momčad u zoni ispadanja je Luton Town s 20 bodova. Četiri boda više ima posljednja za sada sigurna momčad, Nottingham Forest. 

VIDEO Bruno Marić dao ostavku, suci planiraju bojkot. Janković: 'Ovo je slijepa ulica'

Komentara 3

BL
blekpanther
10:46 05.03.2024.

Doći u takav klub bila je vratolomija bez presedana, bilo bi mu bolje da je na Metropolitanu i okolo njega čistio parkirališta!

Avatar Tombstone
Tombstone
00:44 05.03.2024.

Nije momcad Hr vratara primila 5 komada nego Hr vratar.

CR
Cropatria
23:16 04.03.2024.

Dalicu.., vrime je! zovi Grbica u reprezantaciju! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije